smahkil Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2008 Hasretin Sen Kokusu Ne Kadarda Cekici Özledim... Demeye gelmiyor. Ayrılığın isminle sevişmesi Ne kadarda ölümcül Gitme... Dedikce gidişler hızlanıyor. Senin dısındaki tenler Ne kadarda senler Seviştikce... Ölesim geliyor. BİLMEDİKLERİM BUKADAR COKKEN SENİN GİTTİĞİNİ BİLMEK BENİ COK DERİNDEN YARALIYOR..BUGÜNLERDE ALDATASIM VAR HER SEN KOKANI..SARILASIM VAR HER BEN GİBİ BAKANA..SÖVESİM VAR SENİN KALBİNİN TAM ODAK NOKTASINA..YOKLUĞUN VARLIGIN KADAR ACI DEĞİL..BENİ SENSİZ BIRAK.UNUTMAYACAGIM SENLE ALAKALI TEK ŞEY 'GİDİŞİN'OLSUN..YÜREK İZİN VER GURUR KAZANSIN. Yoklugunu gözyaşlarımla süsledim..Artık daha cekiciler.Şimdi çığlıklarımı hesapsızca susturuyorum.Seni başka bir tene başka bir ele başka bir kahrolası oda köşesine kendi ellerimle bırakıyorum..Çığlık attıkca susmalarımı duy...YÜREK İZİN VER GURUR KAZANSIN. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::, yüreğin öyle güzel ki sen öyle güzelsin ki kalmadı gönüllerde taş üstünde taş, toz duman oldu,yıkıldı hepsi her bir gönülde ayrı bir telaş Tanrım telaşı güzel bu kuluna aşığım ben! Ah! o gözlerin yok mu, kıymet biçilmez o gözlere bakarken mevsimler, akılda olmaz ismini yad etmek bile bir sevinç, tarif edilmez Tanrım tarifsiz bu kuluna aşığım ben! rüzgarlı bir havada tek bir kibrit çöpüyle sigara yakmak kadar zor en sevdiğinden vedalaşırken gülmek kadar zor zor anlatmak seni hem de çok zor! Tanrım ifadesi zor bu kuluna aşığım ben! dünyayı ısıtmak için güneşin ateşler içinde kalması gibi zor ölüme bir kala doğru yolu bulup tövbe etmek gibi zor zor sensiz günler,aylar sensiz geceler çok zor! Tanrım zamana nefes veren bu kuluna aşığım ben! kokun sarar sokakları, şafakta görünen senin gözlerin ne yana baksam görünen gül kokulu güzelliklersin sen uçsuz bucaksız ışıktır gözlerindeki pırıltı karanlık bir tünelde koştukça durup bir nefes dinlenmeksin sen Tanrım ruhu dinlendiren bu kuluna aşığım ben! ölülerin bile şahit olmadığı o cenneti görürüm gözlerinde bir damla olmakta yeterdi gözlerinde rüzgar varsın hırçın olsun yağmur olabildiğine inatçı gözlerin aniden sığınılan bir liman huzur var senin gözlerinde Tanrım bu gözlere bu kuluna aşığım ben! ay erir sabaha karşı bir mum edasıyla ben aşka sevdalanıyorum yeniden sen saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpması kadar masum sen bir annenin duası kadar içten Tanrım aşkın prensesi bu kuluna aşığım ben! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2008 tanrım ruhu dinlendiren bu kuluna aşığım ben... derin anlamlı bi şiirr saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smahkil Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 tanrım ruhu dinlendiren bu kuluna aşığım ben... derin anlamlı bi şiirr saol... teşekkür edrim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 eline sağlık ya çok güzel bi paylaşım olmuş sağol çok beyendim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smahkil Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 eline sağlık ya çok güzel bi paylaşım olmuş sağol çok beyendim:) begendiyseniz ne güzel teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 ben teşekkür ederim nedemek:) ya uzun zamandır güzel anlamlı şiir okumuyorum dandik dandik şiirler denk geliodu :pii oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smahkil Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 ben teşekkür ederim nedemek:) ya uzun zamandır güzel anlamlı şiir okumuyorum dandik dandik şiirler denk geliodu :pii oldu Buda benden sana olsun kabul edesen:) Aşktan kalan nefretler ardında Yaşarım sıcak sevişmelerde seni Doyasıya başka bedenlerde acımasızca Kendi kendine giderken öyle Yaşamam sandın oysa boşuna Göz kaş muhabbeti sarmaz Sarar ellerim farklı mabetleri Her ayrı ten de Her ayrı kokuda Fora alır zevkler Çıtır yeni aşklara Geldin yaşadın dudaklarımı Dudaklarımdaki sıcak iniltileri Gözünün kapandığı an Hissetmedin mi? Ufak ısırışlarda Dokunuşlarımda hisset aşkı Bakışlarda zevke boğul Sıcak ten, ılık dudaklar İnan yaşarım senden sonra Şunu bunun hesabı İnce hesaplar yok, Yok öyle olmazlar olmaz Çizgiler yok, gurur olmaz aşkta Aşkı yaşamak yoksa doyasıya O zaman kusura bakma Evde kalırsın sonra.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.