izuchiring Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2008 bazen öyle anlar olurki gece yattığımızda dua ederiz, keşke yarın bu sorunumdan kurtulmuş olarak uyanıyım diye. işte size fırsat... sihirli lambanın cini alaaddin gnoxisin hatırını kırmadı ve herkes için bir defaya mahsus olmak kaydıyle dileğinizi yerine getirecek... seçim hakkınızı iyi kullanın . yarın bu sorunundan kurtulmuş olarak uyanacaksın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaaT Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 salya sümük hastayım şuan tek istediğim şey bu;Allah'ım sabah kalktığımda bu hastalıktan kurtulmuş olayımmm:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Uzun zamandır kendimden kurtulmak istiyorum ama o lanet güne tekrar gözlerimi açarak başlıyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 kilolarımdan kurtulmak istiyorum aslında normalde dersler derdim ama ... komplekse girdim bu aralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Her ne kadar unutkan bi insansamda ben yinede hafızamdan kurtulmak istiyorum. Hergün yeniden başlamak iyi olabilir belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 üzerimdeki gereksiz hüzün ve stresten...sanki mutsuz olmam gerekiyormuş gibi şartlandırıyor beynim kalbimi nedendir bilmiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 kendimden kurtulmak istiorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 kendimden kurtulmak istiyorum bambaşka biri olmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 karasızlıktan kurtulmak istiyorummmmmmmmmm yaaaauuuuffffff:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Biraz Borcum War Onlardan Olmadimi Alacaklilardan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
niSa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 yarın uyandığımda hayatın ßana v£r£c£ği gün boyu oLumsuzLukLarı düşünm£d£n uyanmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 duygularımdan kurtulmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 sadece kendimden kurtulmak istiyorum şu an sadece kendimden..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Pazartesi sendromu.. Yarın buraya salı sendromu yazabilirim.. Hüfff !!! !! ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Lanet olası nezlem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 aa bugün pazar değilmiş ehuehehehudhb nası bi mutluyum anlatamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 aa bugün pazar değilmiş ehuehehehudhb nası bi mutluyum anlatamam :Dmanje ,garfield bile senin kadar pazartesi sendromu yaşamıyordur..buna eminim.. daha 2 gün önceden sendroma giren bi tek seni gördüm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 ama...ama ama bende pazar sendromuda var Off okul açılıyo yaa Tanrııım! Yarın tatilimin son günü :cray: Hiç bişii anlamadım ki ben bu tatilden Yarın uyandığımda önümdeki 3 buçuk seneden kurtulmuş olmak istiyorum. Mezun olduğumun ertesi gününe uyanayım mesela ama eğer uzun bi süre işsiz kalcaksam maaş alacağım güne uyanmak isterim ama eğer faturalarımı ödeyemeyeceksem uyanmamayı tercih ediyorum gibi bişey. Bu nasıl bi cümle oldu yaa Ayak üstü psikolojim bozuldu yeminlen -------------------- Bide kredi kartı borcumdan kurtulmak istiyorum. Ayrıca burdan Ankaradakilere sesleniyorum. Film cd si ve test kitabı satılır Hatta bizim evi soymayı düşünüyorum. İstediğiniz bişii varsa söyleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 tamam manje sakin ol... geçti artık:ermm: arkana yaslan ve gevşeeeee.. şimdi çocukluğuna dön ve emzikli günlerini hatırla... içinden 10bine kadar say ve[pazartesileri ve derslerimi seviyorum ] de.... inan hiieeçç bi şeyin kalmıycak:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 auhuhe kendi evini soyan insan modeli. Bazen bende uyusam uzun süre uyanmasam diyorum ama, üzerinden çok şey geçmiş olacak ve durdurabileceğim kötü olaylara engel olmadığım için uyandığımda pişmanlık duyabilirim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 ulan yine uyandık yea diyorum halbuki bi uyanmasam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 borçlar borçlar ben ödüyorum onlar geri geliyor:) sanırım canımızıda taksitle vereçez:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 Ne güzel bir anket bu yaa Benimkisine direkt uyan yoktu, en son şıkkı işaretledim, belki geçmişim şıkkı da uyabilirdi 30+3 oldum, şöyle bi 5 yaş kurtulmak istiyorum Ha birde akp var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 yaşadığım bu hayattan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolunaysu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 olmucak hayallerimden.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.