birunsatan Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2008 Moribund Oblivion 1999’da Bahadır Uludağlar tarafından kuruldu. Grup ilk dönemlerinde hareketsiz olan metal piyasasında adını duyurdu. Günümüze kadar grupta pekçok isim değişiklikleri oldu ve grup son ideal kadrosuna Gitar-vokalde Bahadır Uludağlar, 2.gitar ve geri vokalde Uğur Keçecioğlu, davulda Fatih Kanık ile ulaştı. 2002 yılında Moribund Oblivion ilk çalışması olan “Like a Falling Haze Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Teşekkürler paylaşım için. Klibinden pek haz etmesemde ''machine brain'' parçası güzeldir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 hehe dunku videolardan sonra bunu bekliodum acıkcası eline saglık birun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 hehe dunku videolardan sonra bunu bekliodum acıkcası eline saglık birun saol.... hiç ara vermeden ekleyim dedim konuyu:pneme lazım site yine sorun verir falan:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Sahne performanslarını seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Dinlediğim ilk Türkçe sözlü black metal şarkısının sahipleri Grup kurulalı 10 yıl olmasına rağmen elle tutulur büyük bir başarı elde edemediler.Kayboldum parçasının klibindeki makyaj ve hareketleri Dimmu Borgir i fazlasıyla anımsatıyor bence.Hatta Bahadır'ın göz hareketleri bile Shagrath'a benziyordu sanki Yine de Türk metal gruplarına tam destek Bir gün onlar gibi olabilmek umuduyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 dinlemedim tam tarzını bilmiyorum ama bir Türk grubun '' metal '' yapması alışılageldik bi durum olmadığı için ilginç geliyo:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2010 şu ana kadar gördüğüm, elemanlarının takma isimleri en kasılarak uydurulmuş grup malchom sinuous remorsless nietszcherer yok canım daha neler diyesi geliyor bi an insanın .. Evet sahnede çok iyiler makyaj olayını da immortal görse aynaya bakıyorum sanar .Non serviam da bahadır reklamını yapa yapa bu hale geldiler Niye böğürüyosun kardeşim hadi bağırıp çağırıyosun sonra o incecik sesinle niye 'merhaba biz Moribund Oblivion' diyerek karizmayı çizdiriyorsun:rofl: [video=youtube;xC0Gw2-0mk8]http://www.youtube.com/watch?v=xC0Gw2-0mk8 bu da 'kayboldum ' isimli brutualin dışında hiç bişey olmayan eserleri .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2010 bm i sevemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.