Firdevs Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2008 İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği Fotograf Tarih 29 Aralık 2007 - İngiltere amatör bir fotoğrafçının çektiği bu fotoğrafı konuşuyor. Amatör olarak doğa fotoğrafçılığı yapan Kelvin Barbery, İngiltere’nin güney ucundaki Cornwall bölgesinde fotoğraflar çekti. Ancak bunları tab ettiğinde, gözlerine inanamadı. Çünkü farkında olmadan UFO yani “tanımlanamayan gök cismi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 gerçek olabilir... evren bilinmeyenlerle dolu öyle değil mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LiquidMoon Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 iyi de adam madem doğa fotoğrafçısıyım diye geçiniyor, neden böyle niteliksiz bir fotoğraf çekip tab etmek istesin ki? manzara gayet sıradan... hikayenin eksiğini hemen buldum=) yormasınlar ciddi kanıt arayan bünyelerimizi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagrimeric Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 ama "i want to believe"...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 valla herkes fake filan demiş ama bilemeyiz arkadaşlar evrende sadece biz varız diye bir şey yok kanıtlanabilmiş birşey de değildir bu sadece biz varsak öteki gezegenler niye yaratıldıki can sıkıntısından mı vardır belkilim uzaylı kardeşlerimiz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HaYaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 bence bi uçak türü :S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 fake deniliyor ama gerçegede çok benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 öle uzaktan çekmesi kolay girsin içine çeksin görelim ehehe ama şaka bir yana resim gerçek ya öle gözüküyor zaten hep korktuğumuz şeyleri inkar ederiz ama gerçekten kabul edelim arkadaşlar kainat sandığımızdan daha zengin ve yalnız değiliz galiba:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aladar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 Benim merak ettiğim ufoların olup olmadığı deyil.resmi olarak ufolar dünya dışı yaşam kabul edildiğin de pirinç fiyatlarının nasıl artacağı.şaka biyana hakkat dünyayı nasıl bir kaos alır zaten resmi makam lar insanlar henüz hazır olmadığı için gizliyolar ben ce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagrimeric Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 bence gizlemesinler artık ben hazırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Photoshop gibi geldi bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ddeeffoo Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Tarih 29 Aralık 2007 - Türkiye amatör bir fotoğrafçının çektiği bu fotoğrafı konuşuyor. Amatör olarak doğa fotoğrafçılığı yapan Hebele Hübele, Türkiye'nin en gözde ili İstanbul'da Boğaz'ın fotoğraflarını çekti. Ancak bunları tab ettiğinde, gözlerine inanamadı. Çünkü farkında olmadan UFO yani “tanımlanamayan gök cismi" çekmişti. Tabii kendi iddiasına göre… 55 yaşındaki Hebele Hübele’nin çektiği kareyi inceleyen Türk Savunma Bakanlığı eski çalışanlarından UFO uzmanı Hede Hödö “Bu şimdiye kadar gördüklerimin en belirgini. Çok gerçekçi. Fotoğraf hilesi olduğuna dair iz yok. Bu inanılmaz bir kanıt" diye konuştu. http://img229.imageshack.us/img229/4617/1350042328bed4ce4b6corb5.th.jpg -------------------- Sadece böle şeyleri yapmanın ne kadar kolay olduunu göstermek istedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FlynObject Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Bu fake olabilir ama bence Ufo denilen şeyler,uzaylılar filan hepsi gerçek. Evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ddeeffoo Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 ben de yanlız olduumuzu sanmıyorum. hatta buna kesinlikle inanmıyorum. ayrıca insanın en mükemmel yaratık olduğuna da inanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numanji Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Einstein'in cok hosume giden bir sozu var: "Evrende yalniz miyiz? Cevabi evet de olsa hayir da olsa, her ikisi de korkutucu" Hakikaten oyle degil mi? Dusunsenize kocaaa evren bir tek biz variz. Ote yandan kocaaa evren bizden baska akilli yaratiklar da var. Her ikisi de korkunc degil mi? Ama sahsi kanaatim yalniz degiliz kesinlikle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Amerikan Uydurması bunlar Fake Fake Fake uzaylı vardır o ayrı konu ama bizden gelişmişmidir bilinmez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
littlewitch666 Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 yha madem uzay mekiği gibi gelişmiş araçlar yapıolar neden buralarda dolaşıolarkii! koy bi kamera evinden izle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 fake diil emin olun gerçek =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Şimdi bu adam nasıl olurda resmi çekerken o yukardaki cismi görmez..! İnsanın gözü yukarda olmasada havada duran şey dikkat çeker ve görürsün buradan yalan haber olduğu anlaşılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 bir kerede bardağın dolu tarafından bakın yaav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 öle uzaktan çekmesi kolay girsin içine çeksin görelim ehehe ama şaka bir yana resim gerçek ya öle gözüküyor zaten hep korktuğumuz şeyleri inkar ederiz ama gerçekten kabul edelim arkadaşlar kainat sandığımızdan daha zengin ve yalnız değiliz galiba:) mezzacım ''contact'' filminden alıntı gibi oldu sonu... herşey mümkündür... sonuçta bizler de uzaylı değilmiyiz...??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 ben arkla gördükten sonra bu fotoda gercektir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Bence sahte hemen bilmişlik yapıp atlamasın kimse ne olduğunu bilemessin evrende falan fistan diye uzaylıların olup olmadığı konusunda şüpheliyim fotoğraf hakkındaki yorumum %90 sahte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 bir kerede bardağın dolu tarafından bakın yaav sayanizde hep dolu bardaklarla dolaşıyoruz hiç birşeye Inanmıyalım Etmıyelım Olmasın olmaz Var diye Birsey Etmıyoruz Bizim ki Ayrı bır heycan Ben Bazen Inanırım Bazen ınanmam ana 100 de 65.5 inanırım . ve resimde fake dahi olsa güzel Bir fake heycanlandırmaya Yetti:polling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 (düzenlendi) neden bu ufo denilen zımbırtılar yuvarlak olmak zorunda, dikdörtgeni falan bulunmaz mı bunun >.> peh. bu açıdan bakınca hepsi saçma geliyor. evet evet. Ağustos 17, 2009 Cyllwen tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.