SCARRED Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2008 Bu yazıyı o kadar beğendim ki Jarmusch ile ilgili derleme yapmaktansa onu buraya kopyalamaya karar verdim. yazarına teşekkürlerimle! Jim Jarmusch Hollywood’a karşı Jim Jarmusch, bir punkçıdır. Müzisyen olmayı isteyip becerememiş, sonunda sinemayla punk yapmakta karar kılmış bir punkçıdır. Bu yüzden filmlerinde müziğe önem verir, bu yüzden filmleri müzik gibidir. Bu yüzden filmlerinde aksiyon aramak, hayvanat bahçesinde yaşayan iki pandanın kendi kendine çiftleşmesini beklemek kadar saçmadır. Jim Jarmusch, Hollywood’a direnir. Hollywood patronlarının takım elbiseleriyle stüdyoya gelip ne yapacağını söylemesinden hoşlanmaz. “Yukarıdaki cümlede yapılan hatayı bulunuz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Dead Man (1995) Coffee and Cigarettes II (1989) bu iki filmini izlemiştim tşk. scarred yazı için güzel bi yazıymış.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 SCARRED yönetmen hakkında ben bir başlık açmak istemiştim ama ben tembellik ederken sen bu harika yazıyı eklemişsin. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Eski samuray kurallarına bağlı yaşayan new York'lu bir zenci tetikçiyi anlatan Ghost Dog filminde İtalyan mafyasının eski abileri Ghost Dog ismi üzerine yorumlar yaparlar... Sonrasında Ghost Dog birini nallar. YouTube - Ghost Dog Dünyanın en garip, en masalsı ama gerçekçi western'ı Dead Man filminde William Blake (isim seçimine dikiz!) (Johnny Depp) var. Neil Young'ın film müziği ile... YouTube - Dead Man (Soundtrack) by Neil Young Down by Law filminde Tom Waits ve Roberto Benigni tanışırlar. Mystery Train filminde Joe Strummer (the Clash grubu, hatırlayın!), Steve Buscemi ve Rick Aviles bir içki dükkanını soyarlar. Aynı gece dünyanın 5 şehriden çalışan 5 takside olanları anlatan Night On Earth filminden New York. YouTube - Night On Earth Coffee and Cigarettes'ten hala hayatta olmalarına şaştığım bir ikili: Tom Waits ve Iggy Pop. YouTube - Tom Waits & Iggy Pop - Coffee and Cigarettes Mystery Train'in ilk bölümü: Yokohama'lı çift Graceland'i ziyaret edecekler. YouTube - Mystery Train - Jim Jarmusch JJ'un yönettiği bir Tom Waits videosu: "I Don't Wanna Grow Up" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 yazı harika olmuş.gerçekten de amerikalı olduğunu öğrenmek filmlerini izledikten sonra şaşırtıcı oluyor.gerçi sadece stanger than paradise ve coffe and cigarettesi izledim ama 2si de oldukça iyiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.