SCARRED Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2008 Wayne Wang'in yönettiği, senaryosunu Paul Auster'ın yazdığı muhteşem komedi-drama. Diyaloglarının güzelliği kadar sözsüz anlarının vuruculuğu ile de aklıma kazınmış. Sımsıcak, akıcı, insana çok şey veren filmlerden. Bakın: filmin ilk 5 dakikasında hiç replik yok, sadece Tom Waits'in Innocent When You Dream'ini duyuyoruz, ama çok dokunaklı bir öykü kısacık anlatılıyor. Sinemada sese hep karşı çıkan Chaplin için de "bir bildiği varmış" diyor insan. Lütfen izleyin arkadaşlar. (Peki koskoca adam Youtube izleyip zırlar mı? Eh, bazen... Herhalde yaşlanıyoruz, ama bu da ayrı bir konudur.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 canım yandı ya....insan kendini hayatının düşünürken buluyo bi anda, geçimişin bütün yaşanmışları gözünün önüne geliyo bi anda... filmi izlemedim ama arayıcam kesin... tşk scarred... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Bu film önümüzdeki günlerde CNBC-e kanalında gösterilecek arkadaşlar. Lütfen izlemediyseniz kaçırmayın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 film bugün oynuyor ve ben yazını bugün okuyorum SCARRED videoya bayıldım umarım cnbc-e tekrarını da verir önümüzdeki zamanlarda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaaT Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 videoya bayıldım umarım cnbc-e tekrarını da verir önümüzdeki zamanlarda. inşallah yaa:(yada biz buluruz belki biyerlerden:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.