Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2006 monochrhromatic stains lost to apathy the new build damage done therein 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Damage done favorim benim,ayrıca böyle güzel konuya yorum yapılmaz mı ya?Buyurunuz karma:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 yapılmadı işte elesis bendende sana karma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 ne kadar sevdiğimi iyi biliyorsun eline sağlık hocam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 eline sağlık hocam..en çok hayran kitlesi türk olan hoş grup:)lethe kişisel favorimdir..keşke onu da koysaydın:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 eline sağlık güzel paylaşım.. + favorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 proxy ayarlarını deiştirip girenler 1ersin111 yazarakta ulaşabilirler.Bence uğraşın buna değer kendim yaptım die sölemiorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=cb5e83048572cb97499e0066a8e6413c4b0a28da 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Bağlama ilede harika oluyomuş yaa.. çok hoşuma gitti.. =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Güzel yapmışlar.Bende mızıka ile yapmayı düşünüorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 mütiş yaa .. aslından daha güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 evt ayrı bir duygu katmış müzik işte ne diye bilirimki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Ben beğenmedim şahsen ki "Lethe" çok sevdiğim şarkılardan biridir. Belki de bu yüzden sevemedim alışık olmadığım bu halini. Her neyse paylaşım için teşekkür eder ve konuyu terk ederim efenim:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Bence sazın sesi daha ön plana çıksa çok daha iyi olurmuş . Çünkü sazın sesi manyak bir melankoli duygusu katmış gitarlar onun sesini bastırmış. Ama sazında biraz daha doğru çalması gerekirdi . Parçayı doğru çıkaramamışlar ama hepsine ramen harika olmuş paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Video açılmadı ama gerek yok biliyorum yorumumu eksik etmiyeceğim Bir gün kendimi öldürmeye karar verirsem(ki şimdilik düşünmüyorum) Bu DT'nin Lethe'si ile olacak.Yıllardır sıkılmadan dinliyorum kendimi kötü hissettiğimde iyi hissettiğimde her türlü dinlediğim şaheser.Bu bana bana hazine sanki melekler tarafından yapılmış ahh ulen ahh efkarlıyım Bağlama ilede çok hoş olmuş ben onuda beğendim onuda her gün dinliyorum. Birde DT'nin İnsanity crescendo 'da bağlama ile çalmışlar tavsiye ederim dinleyin oda çok hoş olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2009 Hiç gerek yokmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Beğenmedim ben lüzumu yokmuş sanki tabii paylaşımın için çok teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 ben çok beğendim emeğe sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 sonuna kadar kesinlikle dinleyin asla pişman olmicaksınız... http://www.youtube.com/watch?v=PZWHRsAd_Y4&feature=fvw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.