Şaman Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2006 theban alfabesi cadıların kullandığı majik bir alfabedir.muskaları,bosuvs yazmak için kullanırlardı işte alfabe cetveli aşağıda 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Güzel paylaşım teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Ben bu alfabeyi ezbere biliyorum... Bambaşka bir amaç uğruna araştırma yaparken edinip yazarken çabucak öğrenmiştim. Güzel paylaşım olmuş Şaman teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 önemli değil yakında başarırsam cadılık derslerini de tercüme edip buraya yazıcam ama baya zor.nedense gerekli olmasına rağmen kimse tercüme edipte türkiyeye kazandırmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Şahsen ben memnun kalırım... sitede ki birçok üyeninde ilgi ile takip edeceğini biliyorum. Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 saol paylasimin icin cikardim gorur gormez print ettim devamini bekliyyoruz bu alfabelerin e bana bir harf ogretenin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 bazı yazı karakterleri diye acmıştım oaraya bak majikal çalışmalarda kullanılan alfebeler orda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 bu alfabe kullanılarak yazılmıs herhangi bi yazı yada bi tılsım örnegi verebilirmisiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 aslında bunu büyüler bölümünde acıklamak istiyordum çünkü çok etkili bir yool ve çok kolay kullanmasını bilmeyenlerin eline gecerse uygun olmaz diye düşündüm özelden bilgi verebilirim isteyene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest cinci sevda Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 bu tarz seyler sadece insanları etkilemek içindir iyi yatırım yaptınmı bari sazanlar degişik görünce atlamıstır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 bu tarz seyler sadece insanları etkilemek içindir iyi yatırım yaptınmı bari sazanlar degişik görünce atlamıstır evet ilk atlayan sazanlardan biri benim...o yüzden çok para aldı benden sonradan ucuzladı tabii haklısın bişey ilk çıktığında atlamıycan sazan gibi örnek cep telefonları:Dforumda ömrünüzün fazla uzun olmıyacağını hissettiğim için şimdiden tanıştığıma memnun olduğumu belirtiyim bir sazan arkadaşınız olarak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 bu tarz seyler sadece insanları etkilemek içindir iyi yatırım yaptınmı bari sazanlar degişik görünce atlamıstır tam anlayamadım ne demek istediğini açıklar mısın mümkünse? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 önemli değil yakında başarırsam cadılık derslerini de tercüme edip buraya yazıcam ama baya zor.nedense gerekli olmasına rağmen kimse tercüme edipte türkiyeye kazandırmamış tercümede sana yardımcı olabilirm şaman. bana pm atarsan beraber çevirebilirs.ingilizce ööretmenliindeyim ayıptır söölemesi:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CorpseBride Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 genellikle lisedeyken kopya çekmek için kullanırdım.onun dışında ilgim oldugunu söleyemem.büyülerde rune alfabesini tercih ederim.akılda daha kolay kalıyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HAVVA ANA Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 ya ben bu alfabeyi hiç anlamadım hani bazen büyü işleri ile ugrasıyom ama böyle yazı ile falan degil bu nasıl iş bana acıklarmısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 ya ben bu alfabeyi hiç anlamadım hani bazen büyü işleri ile ugrasıyom ama böyle yazı ile falan degil bu nasıl iş bana acıklarmısın şaka mı bu büyü işleri ile bazen uğraşılmaz şekerim büyü bir ilimdir . -------------------- Bu konuda çok soru geliyor ayrıntılı bilgi için tıklayın http://www.gnoxis.com/forum/showthread.php?t=4973 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kahir Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 ulu orta acıklanması hiç hoşnutluk vermedi bana mazallah kendini bilmezlerin eline gecerse kötü olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilmiselvi Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Guzel bir katki sahsim adina teşekkür ediyorum, Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 şaman tercüme için bütün dileklerimiz ve dualarımız seninle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2007 şaman eline sağlık. ben tılsımlarda veya defterimde saxon kullanıyorum .oldukça etkili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 tercümede sana yardımcı olabilirm şaman. bana pm atarsan beraber çevirebilirs.ingilizce ööretmenliindeyim ayıptır söölemesi:D majiyle ilgilenen bir öğretmenim olsun isterdim bir tek kundalinisi açılmış, rüyasında gelecek vb. ilginç bilgiler alan, koruyucu ve yardımcı varlığı olan bir fizik hocam vardı. Onunla 30 saat fizik bir o kadar da meditasyon ve enerji çalışmaları yapardıkk hey gidi günler heyy neyse konuya dönersek eline sağlık şaman bu tür bu urum'un başlığında vardı ama sanırım birkaç majikal alfabe yoktu yada ben öyle hatırlıyorum eksikleri tamamlıyayım. Elinize sağlıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2007 eline sağlık şaman:) bazı üyeler keşke paylaşmasaydın falan demiş..yahu sadece alfabe paylaşılmış..açıkçası bi büyü falan paylaşılmamış...arada dağlar kadar fark var.karıncayı deve yapmayın lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Peki bir sorum olacak, arapça gibi soldan sağa yazılması gibi bir kural varmı yoksa Türkçe gibi sağdan mı başlanıyor yazmaya? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 normal yazılıyor türkçe gibi. yani sen isteğine göre değiştirebilirsin ama fenike, theban vb. alfabeleri kullanırken belli teknikleri var zaten birincisi bir ismi alırsın mesela Efe Enin karşılğını Fnin karşılığını Enin karşılığını yazarsın. Yada alfabelerdeki her bir harfin anlamına göre kullanırsın mesela A bilgelik ve aydınlanmayı anlatır rengi beyaz-açık mavidir yada E algılama ve evrenselliktir ve rengi mavidir yada mesela alfabeli bir ritüelde: S yılan bilgeliğidir ve rengi yine mavidir. hatta taşda eklersen bilgelik taşı olan kalsedonu eklersin. pagansan athena'ya dua edersin İslami olarak ise Allah'In herşeyi bilen esmasıyla yakarırsın birde bildiğim kadarıyla jüpiter veya satürn gezegenin saatinde yaparsınız bunları ritüel iyice güçlenir. Yani zaten ya ikincisindeki gibi kullanırsın yada birincisindeki gibi. Bunları sembollerle veya dans ritüelleriyle güçlendirirsin. Yada runik alfabesini taşlara yazarak bir nevi fal bakarsın. Yani birçok kullanılış şeklide var daha da vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Majikal_Rahip Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Güsel Çalışma Emepğine Sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.