Jump to content

İnsanı Dış Görünüşüne, Kitabı Kapağına Bakarak Seçme

Lighthouse

Önerilen Mesajlar

Bizdeki popstara benzer bir yarışma izleyeceksiniz az sonra...

Yarışmacılardan biri, sahneye çıkıp opera söyleyeceğini açıkladığı zaman jüri üyelerinin yüzünde alaycı bir ifade beliriyor.

Yarışmacının tipine, kıyafetine ve bozuk dişlerine takılmış olmalılar.

Sahnedeki kişi basit bir cep telefonu satıcısı ama bir hayali var:

Opera söylemek...

Çevresindeki insanlara değil, duygularına kulak veriyor ve Nessun Dorma'yi okuyor...

Çok etkileyici...

Olayın çok anlamlı bir mesajı var:

"Hiçbir zaman bir kitabı kapağına göre değerlendirmeyin!"

Lütfen aşağıdaki linki tıklayın:

http://www.maniacworld.com/Phone-Salesman-Amazes-Crowd.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gercekten dış görünüşe bakılmamalı nice cevherler var işte böyle yok oluyor kala kalada abudik kubidik insanlar kalıyo bacak gösteren orasını burasını acıp söhret olanlar konu sarkı ise ve sarkı söylemek sese baglı ise fizik önemli olmamalı bence böyle bir sesin heba olmamasına cok sevindim en azından kesfedildi:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

wahowwww mukemmel adamı ayağq kalkıp alkışlamak istedim bir an iyi bir paylaşım ogretici bir paylasım teşekkürler saygılar...Direk video verilseydi bu kadar etkilemezdi acıklama ile birlikte yararlı bir paylaşım olmus tekrardan teşekkürler:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bilgisayar başında önceden yaşanmış bir anı izlerken bile ayakta alkışlamak istiyor insan. İkinci videoda gözlerim yaşardı. Şarkılarda anlatılandan pek bir şey anlamasam da o kadar içten söyledi ki, inanılmaz duygulandım.

Teşekkürler Lighthouse. Sana şu anda karma veremiyorum ama bu konuyu karmasız bırakmam:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında dış görünüş değil açık ve bariz kıyafete bakmışlar.

marka almaya çalışanlar düşünmeli bunu, buna önem vermenin ne boş olduğunu, kota bir kaç yüz ytl verip simitle idare edenlerimiz düşünsün, pavarottinin de bu adamdan farkı fraktı sadece. aynalar kendimize çevrilmeli lütfen.

bakıpta ne olduğunu görmek lazım ve bundan bişey çıkarmak, getirisi de gözyaşı değil, özeleştiridir bunun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...