Locked Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2008 Beynimiz yaklaşık 10-12 milyar arası nöron (sinir hücresi) içerir. Ancak bilindiği üzere beynimizin çok düşük bir yüzdesini kullanırız. Bunun nedeni aslında sinir hücrelerinin (yani bilgi depolayan nöronların) kendi kendilerini yenileyebilme özelliklerini yitirmiş olmalarıdır. Eğer sini hücresine sentrozom ya da sentrozomun görevini görebilecek enzim nakledilirse kendi kendilerini yenileyebilme özelliklerini kazanabilirler mi? Eğer bu mümkünse, beynimizin daha fazla bölümünü kullanabilir miyiz? Beynimizin Yalnızca % 10’unu Kullandığımız Söylencesi Öncelikle sorunuzun başında belirttiğiniz varsayıma göz atalım isterseniz: “Beynimizin çok düşük bir yüzdesini kullanırız. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Kullandığımız kısmı için konuşuyorum: %60'ımız %40'ını %40'ımız %60'ını kullanıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Kullandığımız kısmı için konuşuyorum: %60'ımız %40'ını %40'ımız %60'ını kullanıyor :D:D güzel cevap. Bence kullanabildiğimiz kadarını kullanıyoruz tabi bunu geliştirme olanağımız war ama isteyen kullanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 ben %10 unu kullanabildiğimizi duymuştum ama ne kadar doğru tartışılır..insan beyni tartışılmaya doyulmaz bi konu zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 eft bnde ole duydum ve sana katılıorum mltm cıııııııııııııııııımmmmmmmm;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 canımm pollyimm bu konuyla ilgili çok tartışmalarımız olmuştu zaten.daha da çok olucak;) beyninin tamamını kullanabilen insan da var mıdır acaba?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 ben ........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 beni güldürmenin yanında merakımı da giderdin çooook saol hhehe:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 bakk 2 işi birden yapıorum anla işte nasıl bi beyne sahibimm:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Lütfen türkçemizi doğru kullanalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 benim bildiğim kadarıyla yüzde onu bile değil. yüzde 2 si 3 ü. ancak farkındalığını geliştirdikçe beyninini daha fazla kullanabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 ne oldu ünlü düşmesimi olmuş tayfunn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Hmm ünlü harflerin düşeceği yerler vardır ama bu "yeni nesil" yazım şeklinde ünlülerde,ünsüzlerde düşer oldu.Zaten yorumum geneldi ki gördüğüm yerde türkçenin doğru kullanılması gerektiğini dile getiriyorum ve son olarak "tayfunn" değil "Typhon". Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birminikpenguen Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 bende daha ayrıntılı bir makale var, onu paylaşıcam şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Kimi %100 diyor. Kimi %3-4 diyor Bilemedim -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Kullanmıyorum, bana yaramıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Aynen bende kullanmıyorum, bağımlılık yapıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Sen hanımsın kafandaki de beyin .. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.