Jump to content

Anne sütü, hiçbir zaman bu resimdeki kadar değerli olmamıştı...

MaaT

Önerilen Mesajlar

gerçektende kelimelerin kifayetsiz kaldığını gösteren şeylerden birtanesi yeni gördüm ve anlatamam hissettiklerimi ama sosyete ne alemde kim orjin takılıyor kim çakma onları arıyorlar,kınıyorlar,ayıplıyorlar asıl bir köpeğin tokasına 1.000.000$ verenler utansın veya şuanda aklıma gelen tek kişi Bülent Ersoy çok yazık nereye gidiyor isanlık

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hepimiz bakıp "Off..Yazık" , "İnsanlar ne kadar adaletsiz!" ya da "Yaratıcı ne kadar adaletsiz!" gibi şeyler söyleyip geçeriz. "Bir şeyler yapılmalıdır!" diye sızlanmak yerine; "Bir şeyler yapmalıyım!" daha doğru değil midir? Hem azı paylaşmasını bilemeyen çoğu nasıl fark edebilir ki ? ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:Dherkesde bu yakınmaları eleştirip daha doğrusunu yaptığını düşünüyor ama :D o eleştiren kişi ne yapmış ki? :D gibi bu böle sürer gider!

bunlar bizlerin hataları oradaki o kadın ve çocuğu bizlerin eseridir sistemimizin bir ürünüdür arkadaşlar ve ona bakıp biraz düşünüp belki bir kaç yerdede konuşup sonrada afiyet ile yemeğimizi yeriz bu doğal bir süreçtir.. baş kaldırı bunlara değil o büyük ülkelere ve yöneticilerine olmalıdır yada onlara bir parça ekmer vererek bir şeyleri değiştiremessiniz.. onlar acınmaya değil desteğe ihtiyaç duyuyor..

zamanı gelicek ve bir gün bizim neslimiz bu düzeni ele geçiricek bizler o zaman asıl sorumlular olucaz o zaman ne yapıcaz merak ediyorum? keşke biri çıksada bende destek olsam diyorum ama ben çıkamıyorum bir şeyleri değiştirmek için ne acı!..

birilerine muhtaç yaşıyoruz bağlıyız!.. ilk önce kendimizi sonrada düyayı kurtarmak bence zor ama imkansız değildir..özgürlük içinde canımı vermeye hazırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:Dherkesde bu yakınmaları eleştirip daha doğrusunu yaptığını düşünüyor ama :D o eleştiren kişi ne yapmış ki? :D gibi bu böle sürer gider!

bunlar bizlerin hataları oradaki o kadın ve çocuğu bizlerin eseridir sistemimizin bir ürünüdür arkadaşlar ve ona bakıp biraz düşünüp belki bir kaç yerdede konuşup sonrada afiyet ile yemeğimizi yeriz bu doğal bir süreçtir.. baş kaldırı bunlara değil o büyük ülkelere ve yöneticilerine olmalıdır yada onlara bir parça ekmer vererek bir şeyleri değiştiremessiniz.. onlar acınmaya değil desteğe ihtiyaç duyuyor..

zamanı gelicek ve bir gün bizim neslimiz bu düzeni ele geçiricek bizler o zaman asıl sorumlular olucaz o zaman ne yapıcaz merak ediyorum? keşke biri çıksada bende destek olsam diyorum ama ben çıkamıyorum bir şeyleri değiştirmek için ne acı!..

birilerine muhtaç yaşıyoruz bağlıyız!.. ilk önce kendimizi sonrada düyayı kurtarmak bence zor ama imkansız değildir..özgürlük içinde canımı vermeye hazırım :D

Kesinlikle katılıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...