MaaT Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/1103/55971uhoi4.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 kelimeler yokki şimdi burda görünenleri anlatmaya.... tşk. maat:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 offf:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 gerçekten de kelime yok anlatmaya. olanlar da insanın bpğazında düğümleniyor. ellerine sağlık maat. çok güzel başlıklar açıyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 çok yazık kendi derdimize o kadra çok düşmüşüzki onalrı göremiyoruz mesela hala türban konusu onalrı bırakıp bunalra bi el uzatsınlar nese paylaşım için soal maat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 biz hâlâ boş işlerle uğraşalım... yazık... bu arada utanıyorum ki hâlâ çöpler ekmeklerle dolu, beğenmeyip yemediğimiz yemekleri saymıyorum bile hepimiz biraz yapıyoruzdur bunu!!! aklıma geldi şimdi bunu görünce. paylaşım için tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothguy44 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Yorumsuzzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pangea16 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 :ermm:ne denebilir ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F_sHaR Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 harbiden tüyler ürpertici..başımızdakilere göstermek lazım belki biraz olsun saçma şeyleri bırakırlar vede insanlarımız bi nebze örnek alır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 gerçektende kelimelerin kifayetsiz kaldığını gösteren şeylerden birtanesi yeni gördüm ve anlatamam hissettiklerimi ama sosyete ne alemde kim orjin takılıyor kim çakma onları arıyorlar,kınıyorlar,ayıplıyorlar asıl bir köpeğin tokasına 1.000.000$ verenler utansın veya şuanda aklıma gelen tek kişi Bülent Ersoy çok yazık nereye gidiyor isanlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 çok kötü ya yazık..ben bu halimle şikayet edip duruyorum hayattan bunlar napsın:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Hepimiz bakıp "Off..Yazık" , "İnsanlar ne kadar adaletsiz!" ya da "Yaratıcı ne kadar adaletsiz!" gibi şeyler söyleyip geçeriz. "Bir şeyler yapılmalıdır!" diye sızlanmak yerine; "Bir şeyler yapmalıyım!" daha doğru değil midir? Hem azı paylaşmasını bilemeyen çoğu nasıl fark edebilir ki ? ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 :Dherkesde bu yakınmaları eleştirip daha doğrusunu yaptığını düşünüyor ama o eleştiren kişi ne yapmış ki? gibi bu böle sürer gider! bunlar bizlerin hataları oradaki o kadın ve çocuğu bizlerin eseridir sistemimizin bir ürünüdür arkadaşlar ve ona bakıp biraz düşünüp belki bir kaç yerdede konuşup sonrada afiyet ile yemeğimizi yeriz bu doğal bir süreçtir.. baş kaldırı bunlara değil o büyük ülkelere ve yöneticilerine olmalıdır yada onlara bir parça ekmer vererek bir şeyleri değiştiremessiniz.. onlar acınmaya değil desteğe ihtiyaç duyuyor.. zamanı gelicek ve bir gün bizim neslimiz bu düzeni ele geçiricek bizler o zaman asıl sorumlular olucaz o zaman ne yapıcaz merak ediyorum? keşke biri çıksada bende destek olsam diyorum ama ben çıkamıyorum bir şeyleri değiştirmek için ne acı!.. birilerine muhtaç yaşıyoruz bağlıyız!.. ilk önce kendimizi sonrada düyayı kurtarmak bence zor ama imkansız değildir..özgürlük içinde canımı vermeye hazırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Bir uçak gemisinin günlük gideri 1 milyon dolarken bir canlının bu halde olması ne kadar acı. Yardım göndermekle bu iş çözülmez kendi gelirlerini elde etmeleri için bir yol bulunmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 işte bunu resmedenlerede kızıyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Kelimelerin yetersiz sözlerin ise gereksizliğini gösteren bir resim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pist Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 :Dherkesde bu yakınmaları eleştirip daha doğrusunu yaptığını düşünüyor ama o eleştiren kişi ne yapmış ki? gibi bu böle sürer gider! bunlar bizlerin hataları oradaki o kadın ve çocuğu bizlerin eseridir sistemimizin bir ürünüdür arkadaşlar ve ona bakıp biraz düşünüp belki bir kaç yerdede konuşup sonrada afiyet ile yemeğimizi yeriz bu doğal bir süreçtir.. baş kaldırı bunlara değil o büyük ülkelere ve yöneticilerine olmalıdır yada onlara bir parça ekmer vererek bir şeyleri değiştiremessiniz.. onlar acınmaya değil desteğe ihtiyaç duyuyor.. zamanı gelicek ve bir gün bizim neslimiz bu düzeni ele geçiricek bizler o zaman asıl sorumlular olucaz o zaman ne yapıcaz merak ediyorum? keşke biri çıksada bende destek olsam diyorum ama ben çıkamıyorum bir şeyleri değiştirmek için ne acı!.. birilerine muhtaç yaşıyoruz bağlıyız!.. ilk önce kendimizi sonrada düyayı kurtarmak bence zor ama imkansız değildir..özgürlük içinde canımı vermeye hazırım Kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.