beyazkin Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2008 Emre Baransel - Gaz Odaları YouTube - Emre Baransel - Gaz Odaları 1. verse Savaşın ortasındayım yaşım 8, etrafım tanklar İsmim Barış oyuncaklarım kayıp nedir bu yankılar? Kulaklarımı yırtar.. Yanlız ben miyim duyan ülkesini kurtarmak adına geridönmek için Allah'a yalvaran şehit askerlerin sesini ah! Anne nerdesin? Babam kayıp Allah'ım nerdeyim? Şu yerdeki kopmuş kol arkadaşımınki mi yoksa? 4gündür birşey yemedim katil askerler toksa! Özgürlük ve adaletten bahsedip dururlar buralarda Ama ya zerreleri bile yoksa? Hiç anlayamadım nedir tüm bu koşuşturmaca.. katliam ve karmaşa..Evim dumanlar altında! Yastığım nerde? ya abim? beni bırakıp gitti mi herkes? Peki ya bu adam neden sürekli ağlar? Bağırır; Dilindeki tek nara Allah! Gözümle gördüm,Özgürlük değil tek sağlanan korku, hem de en sağlam! Eskiden her ağladığımda annem gelir sarılırdı bana Şimdi her ağladığımda bombalar yağar sratıma O yüzden ağlamaz oldum, Göz yaşlarımı gömdüm sessiz çığlığıma, sustum.. yanlız içimden söylüyorum Nakarat Gaz odalarında yan başkan yan! Az o dolarınla çal et bayram! Her soluduğumda kan baştan kan! Orta Doğu oldu yeni 'Hasta Adam' Gaz odalarında yan başkan yan! Az o dolarınla çal et bayram! Her soluduğumda kan başkan! Bizi zannederler 'Hasta Adam' ne olur kalk uyan Atam 2. verse İç savaşın ortasındayım, acım eş, ismim Emre leş kargaları üşüşmüş ülkeme Amaçları bölmek! Maskeleriyse öbek öbek, çeşit çeşit, şeytan gibi yetenekleri her sıfata bürünmek Yer yer soykırım derler, terörizm derler Hastalıklarını emperyalizm şurubuyla semirtenler Siyonistler etnik köken ayırımı oyunlarıyla Ülkemi sokmak isterler sanki faşistler gibi gaz odalarına Ve Cumhuriyet karşıtı sahte dincileri istemezken Onlardan medet umarken bulduk kendimizi kurtulmak için terörden! Çok ortaklı kapitalist güçlerin Bir ortağından yardım istiyoruz kurtulmak için diğerinden! Belli değil mi sınır ötesi için 1 aydır çıkarılamayan izinden ve bıktık tüm bu oyalama taktiklerinizden O makam yan gelip yatma makamı değil yapma fren Teröristlerin elindeki silahlar Ah! merikan malıyken 10 sene önce Atam'a küfreden şimdi beni yöneten sen değiştiğini söylemek bedava eleştirmekse kolay! Ben de eleştiririm yapman gereken sınır ötesinden önce Temsilciler ötesi operansyon, teröristler içerde! Ve elbet yaşananlar okunanlardan daha gerçektir Soykırım iddasında bulunanlar büyük dedemi iple boğarken ve Atatürk'ün resimlerini haince photoshoplarken ve elbet karşılık gelecekti siz Sovh-yetler ve Batının güdümündeyken Yalandan soykırım denilen bu psikolojik savaşın günah keçisi oldu ülkem Bunun için dilerim ki;... (Sevgiler kardeşim MaaT) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.