Jump to content

Kendini Koruma Buyusu

biggang

Önerilen Mesajlar

Ben ev yaglari var ya ondan yakiyorum Almond Oil (Badem Yagi) ve White Musk

denilen 2 yagi kandil de yakiyorum, once birazcik isinsin yag kandilde ustunden duman cikmaya basladigi zaman odamin ortasina geciyorum, merkez gibi dusunuyorum, ayalar kapali enerjinin disari cikmasini onlemek amaci ile yoga pozisyonunda bagdas kurabilirsiniz ama ayaklar disari bakmayacak, kollariniz gogus hizasinda, avuclariniz yari kapali poziyonda olacak, sanki avucunuz da seker ya cakil taslari varmis gibi dusunun, sonra bu rituelli tekrar edin, sonra avuclarinizi acin, avuc icinizden disari ufleyin ,avuclarinizda kucuk yildiciklar varmis gibi ufleyin etrafinizdaki isiklari gorun bu ritullin etrafiniza sacilmasina izin verin, birakin tepeden tirnaga sizi sarsin, kalkan olsun...

islem bitiminde isterseniz ne olursan ol kim olursan ama bana kalkan ol bugun ve her daim yanimda ol koru beni..

once inanmak sart, ve iyi bir konsantre gerekiyor, isterseniz karanlik ortamda deneyin, gozleriniz kapatabilirsiniz, ama ezberleyene kadar bunu kucuk bir kaida yazin gorebilecegniz bir yere koyun ve oradan okuyun..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

elimde var biraz daha ama hepsi farkli dillerde once onlari bir internetten ingilizeye cevireyimde gerisi siteye koymak olacak, bazilari hangi dilde o nu bile cozemiyorum birazdn siteye koacagim bir ask buyusunde de anlasilan tek cumle ingilizce marriage kelimesi geri kalan cumleler beni gulme krizine soktu ama bakalim belfalasin da dedigi gibi koyalim bir kosede dursun ihtiyaci olan yapar bizde sonucunu ogreniriz bu vesile ile :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tesekkurler Ingilizce de sorunum olmaz zaten Ingilizce Ogretmenligi mezunuyum , elimde ingilizce olanlarini cevirip buraya koyarim, birde digerini sitenin Ingilizce kismina atarim, boylece herkes yararlanir.

Zaten bir tanesini oyle yaptim, Bir medyum ile ilgili yazinin orjinali sitenin ingilizce kisminda turkcesi de burada...

bu arada buyutyu yazdim maji kisminda isteyen bakabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...