Zanzarah Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2008 Arkadaşlar, sizinle kendime has bir ritualimi paylaşmak istedim. Tarot kartlarımın benimle olduğu kadar doğaylada bütünleşmesi gerektiğini düşünüyorum.Çünkü tarot kartları doğanın enerjisini harekete geçirerek bizlere geleceği gösteriyorlar. Hepimizin bildiği gibi, dört element olarak bahsettiğim şey, doğayı oluşturan temel dört element. Ateş, su, toprak ve hava... Önce ateşten başlayalım; -Ateşe konsantre olmak için, önce güzel bir ortam yaratmak gerekiyor. Mumlardan büyük bir daire oluşturun (ama dersenizki o kadar mumum yok, siz etrafınıza tebeşirle bir daire çizerek de bunu gerçekleştirebilirsinmiz ) ve elinize bir mum alarak dairenin içine geçin ve bağdaş kurarak oturun.Mumu yaktıktan sonra kartlarınızı teker teker, mumun alevinden geçirin, köşelerini yakabilirsiniz ama kartınızı tamamen küle çevirmemeye dikkat edin. -İşleminiz tamamlandıktan sonra, kartlarınızı bir gün boyunca dinlenmeye bırakın, ateşi emmeleri gerek ne de olsa... İkinci olarak toprak; -Varsa evinizin bahçesinin güzel bir köşesine, güzel bir ağacın altına; yoksa da yakınlarda bir ağaçlık varsa oraya gidip kartlarınızı gömün.Böylece kartlar toprakla, doğa anayla bütünleşecektir. -Kartları ertesi gün gömdüğünüz yerden çıkartın ve toprağı emmeleri için bir gün daha dinlenmeye bırakın onları... Sıra geldi suya; -Eh, toprakla kirlenmiş olan kartlarınızı suyla arındırma vakti geldiii. Korkmayın onları suya falan daldırmanızı istemeyeceğim:p. Kartlarınızı suyla bütünlrştirmeden önce yine bir çember oluşturun (ister mumla ister tebeşire ama bu sefer tvsiyem tebeşirden yana).Bir kaba, bir miktar su doldurun ve kartlarınızı da alarak çemberin içine geçin.Kartlarınızı ister bölerek, ister hepsini birden önünüze dizin.Dizme işlemi bittikten sonra kaba doldurduğunuz suya elinizi daldırın ve çıkarttıktan sonra ıslak elinizi bütün kartlara gelmesine özen göstererek sallayın, su damlacıkları saçılsın.Bu işlemi istediğiniz kadar tekrarlayın orası size kalmış . -Bu işlemden sonra da kartlarınızın dinlenmesi gerekiyor. Geldik sonuncu elementimiz havaya; -Bunu yapmak için rüzgarlı bir günü seçin ve kartlarınızı da yanınıza alarak gezintiye çıkın.Ağaçlık yeşillik bir alana gidin.Eğer böyle bir imkanınız yoksa balkonunuza falan çıkın, siz bulursunuz bişiler .Rüzgarın onları sardığını, etrafından dolaşarak onları kutsadığını düşünün (ki zaten öyle de oluyor;)).İsterseniz üzerlerine üfleyin, size kalmış. -Eh, ne diyeceğimi tahmin edersiniz ; dinlensinler... Bunları yapmanız sonucunda, tarotunuz elementlerin enerjileriyle güçlenecek ve daha güçlü kehanetlerde bulunabilecek hale gelecektir. Aynı zamanda tarotla yapılan büyüler için de daha kutsal bir hale gelecekler... 2 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphe Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 iyi olmuş yazdığın zanzarah ben de tavsiye ederim gerçekten çok yararlı bir işlem gerçi benim tarotlarım fazla yandı her tarafları is içinde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 teşekürler bu fikir için:) ben sadce tütsüden geçirmiştim:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 haklısın hava elementi için tütsü kullanılabilr. bide rune kullanan warsa aynı ritüeli rune içinde gerçekleştireblrler,şahsen ben yapmışdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 evet gerçekten haklısınız tütsü hiç aklıma gelmemişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 bende yıllardır bakıyorum ama bu işlemleri yapmadım bir eksiklik olmaz heralde =))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 bir eksiklik olmuyor tabikide ama bu işlem onların enerjilerini daha da güçlendirmek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 tütsü illa ki otlarla mı yapılsa olur yoksa mesela bir sandal tütsüsüyle de yapılamaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berk_mc Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2010 Bu işlemlerden sonra sanırım yeni bir tarot destesi almamız gerekecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.