biggang Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2008 Bu buyu bana bu aciklamalarla ulasti bende bazi yerler haric tercume edip yaziyorum. Evlilik Buyulerinin cok kuvettli olmasi gerektigi savunulur. Evlillik buyuleri evliligin kuvvetli ve uzun sureli olmasi icin yapilir. Bu buyuleri yaparken inanmaniz lazim gereceklescegine ama tum umutlarinizi buna baglayip da hayati bos vermeyin, Eger bir iliski icindeyseniz partneriniz her hangi bir adim atmadiysa, yada dusunmek icin zamana ihtiyaci varsa iste bu buyu tam size gore Asagida 2 adet buyu tarifi var, biri sitede olabilir tam emin degilim.. ama yinede paylasayim. Once hemen bir arabaya atlayin sevgilizin evinin onunde kamp kurun, ama derseniz sevgilim kapi komsum o daha da iyi Ihtiyaciniz olan bir kirmizi gul Gulun yapraklarini yol'un Yapraklarina sizin ve sevgilinizin adini yazabilirsiniz sonra yoldugunuz yapraklari bir tas gul suyuna batirin ( simdi nasil tas olacak biggang derseniz ben derim Archimet'in suyun cekim kuvvetini kesfetiginde Evraka diye bagirken banyo da kulllandigi kucuk kalayli tas derim siz dersiniz baska sey o yuzden mi normal tas diyelim biz buna) Sonra bunlari sevgilinizin evinin onune sacin.. Artik toren bitmistir bekliyecegiz arkadaslar.... "Nedemisler sabir eden dervis muradina ermis" Simdi sirada diger buyu var Kendi kafaniza elinizi goturun simdi 10 tel cekin bakalim (ama acidi diye mizmizlanyin lutfen ne demisler gulu seven dikeninen katlanir) Simdi sira sevgilinizden 25 tel koparmaya, im ne yapabilriz diye dusunenlerle once yastigina bakin oradan bir kac tel bulursunuz, omzuna bakin Olmadi elinizi yavasca sevgilinizin omzuna goturun biraz daha yukari cikarin elinizi iste tam sirasi .. aww diyye bagirirsa askim sacinda beyaz bir sey gordum onu almak isterken saclarini mi yoldum deyin, olmadi tarak, firca falan deneyin.. 25 teli zor bir sekilde elde ettikten sonra islemlere baslayalim Simdi 25+10 (35) teli bir cam tabla da yakin ve yakarken asagi daki sozleri soyleyin Tambur Chambur Marriage Kaban Kabiii Tumbaa ( marriage evlilik demektir ister oraya evlilik deyin ister oradaki gibi tekrar edin) denemesi sizden yazmasi sizden, kerevetine cikmasi da tum gnoxis ailesinden eh ise yararsa nikah sahidiniz olurum... :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 adamın saçını şimdiden yolmaya başlarız diyosun yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 valla olsa burada tavuk gibi yolacam ama kendi sacim yerine onun hemcinsininki koyacam ki her ikiside bana ettiklerini kendilerinden bulsunlar.. hhahaha eski sevgililerimi gay yapacam yani hhaha burada biraz takilayim da sinirlerim gevsesin yoksa diger tarafta cok soguk ruzgarlar esiyor elimde kalacak birileri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoebe Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2008 aynennnn ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Daphne Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 işte buna okurken çok güldüm anlatım süper denemek için sabırsızlanıyorum tabi ikinciyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2009 anlatım erçekten iyiyiş bu büyü tekrarlanıyosa sonunda evli ve kel olunabilr:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
torment Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2009 Paylaşımın için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.