IXIZIXIZIXI Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Film vs. paylaşımı serbest mi bilmiyorum.İsteyen olursa torrent ve uygun altyazı linki verebilirim. http://image.hotdog.hu/_data/members0/160/195160/images/vampire_hunter_d.jpg Film Hakkında Bili almak için IMDB:Banpaia hantâ D (1985) (V) Beyazperde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 bende bir anime hayranı oLarak katıLıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum..izledigim en guzel anime-filmlerden biriydi....müzikleri çok iyi ve baş karakter -karizmasıyla- kendine hayran bıraktırıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rehab Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 harika bir filmdi bana vampirleri sevdiren filmdi herkes izlemeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.