mcalone Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Mrb arkadaşlar. Kendi şarkımızı yaptık bi arkadaşımızla daha ilk deneyimimiz oldu. Yalnız rap yaptık. Dinlemek isteyeniniz vericeğim linkten indirebilirler arkadaşlar. Geliştirmeyi düşünüyorum bu konuda kendimi. Çektiklerimi bu halde dile getirmeyi düşünüyorum artık. Bi önceki açtığım konudaki gibi çektiklerimi rap şeklinde şarkılarda anlatıcam artık. Daha rahatlatıcı oluyor. Hemde herkeze seslenmiş oluyoruz. İşte buyrun link. Ha bide yorum yaparsanız eğer dinleyenler sevinirim Alone (ben) Zekhen(arkadaşım) ... RapidShare: 1-Click Webhosting Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 paranormal olaylarla ne alakası var bunun onu anlamıs degilim...konu actıgımız yere dikkat edelim lutfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gul Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 arkadaşlar konuyla alakası olmayan bilgiler veriyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 peki arkadaslar özür dilerim. gerekirse konuyu kilitleyebilir veya kapatabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F_sHaR Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 beat gsl..sözlerde fena dğl yalnız ilk giren arkadaşın sesi biraz boğuk gibi....ikinci verse girenin ses gayet ii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 beat gsl..sözlerde fena dğl yalnız ilk giren arkadaşın sesi biraz boğuk gibi....ikinci verse girenin ses gayet ii en başta alone - zekhen - 2008 ankara undergraund diyen ve şarkıya ilk giren kişi felaket boğmuş. neden? çünki şarkıya ilk giren normal sesinden daha fazla kasmış! ve merak edilen soru şu! şarkıy ailk giren kim!!!!!!!!!!??? BEN! benden beklenmezdi öyle birşey cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F_sHaR Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 : cidden baya bi boğmuşsun hehe ama ben beatı beğendim..ankara=basemode Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Rap dinlemiyorum normalde ama bi bakcam şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F_sHaR Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 eğer rap dinlemiosan sadece bir kere mt den ilk savaşım son umudumdu adlı şarkıyı dinle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Denedim en azından Yinede söyleyecek bişeylerim var tabii.. Şarkının başında ne dendiği anlaşılmıyo.. F_sHaR a ilk giren elemanın sesindeki boğukluk konusunda katılıyorum. -------------------- Olur seni mi kırcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 MÜzik güzel miş çalıntı veya oynamamı yoksa kendi yapımınızmı ve kalın sesli arkadaşın sesi ince sesli arkadaşa göre yakışıksız kalmış sadece fikrimi söyledim ama eser güzel babalar çiğ yumurta ve bal ses tellerini güzelleştiriyor eğer sütle çiğ yumurtayla balla pekmezle beslenip soğuk bir gıda tüketmeyip ardından sigarada içmezseniz black metal yapanlar gibi bile böğürebilirsiniz yani nekadar rap e ters olsada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 şarkı güzel rep açısından baktımı aslında kalın ince bir arada daha öncede görülmüş bişey herneyse yeni şarkılar geldikçe daha iyi yorum yapılır. başarılar mcalone Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 yaf arkadaşlar o kalın sesli yani bouk olan benim. ve şarkıda çok kastım normal sesimden daha fazla kastım o yüzden cok bouk cıktı sesim. ama sonraki şarkımda hiiiiiiç böyle olmayacak emin olun -------------------- MÜzik güzel miş çalıntı veya oynamamı yoksa kendi yapımınızmı ve kalın sesli arkadaşın sesi ince sesli arkadaşa göre yakışıksız kalmış sadece fikrimi söyledim ama eser güzel babalar çiğ yumurta ve bal ses tellerini güzelleştiriyor eğer sütle çiğ yumurtayla balla pekmezle beslenip soğuk bir gıda tüketmeyip ardından sigarada içmezseniz black metal yapanlar gibi bile böğürebilirsiniz yani nekadar rap e ters olsada şöyle diyeyim. müzik çalıntı değil ama çalıntı gibi birşey. yani herkezin kullandığı bir müzik ve istersen sende kullan buna çalmak demek. ortalık malı gibi bişiy yani. free beat ler böyle. sesim cok fazla kalın cıkmıs birdahakine olmayacak söz -------------------- şarkı güzel rep açısından baktımı aslında kalın ince bir arada daha öncede görülmüş bişey herneyse yeni şarkılar geldikçe daha iyi yorum yapılır. başarılar mcalone saolasın ilk track böyle acemi oldu ama sonrakiler pek olmayacak -------------------- : cidden baya bi boğmuşsun hehe ama ben beatı beğendim..ankara=basemode evet boğduğumu biliyorum bi sonrakinde öyle olmaz. ankara undergraund Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 ya arkadaşım neden daha iyi bi şekilde insanlara sunmuyosunuz yaptığınız şeyi?bekleyin bi acele etmeyin otursun sesiniz tarzınız kirletmeyin kulakları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 ya arkadaşım neden daha iyi bi şekilde insanlara sunmuyosunuz yaptığınız şeyi?bekleyin bi acele etmeyin otursun sesiniz tarzınız kirletmeyin kulakları bu bir hakaretmi yoksa önerimi? bana hakaret gibi geldide!!! kulakları kirletmeyin falan?! istemiyorsan dinleme zorla dinleyin diye koymadık buraya kardeşim! burada herkez paylaşmak istediğini çekinmeden paylaşıyor! öneri verirken lütfen dikkatli olmanı rica ederim kalp kırıyorsun böyle. ama hakaret ediyorsan bende karsılık vereyim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 öneri olarak algıla hakaret etmedim sen yanlış anlamışsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 öneri olarak algıla hakaret etmedim sen yanlış anlamışsın ne biliyim kulakları kirletmekten bahsetmişsinde daha cok bu bir hakaret gibi!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 ünlem yapma bana ya 100 kere aynı şeyi soruyosun söledik ya işte daha ne istiosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Arkadaşlar üsluba dikkat biraz daha, sakin olun lütfen. Emeğe saygı, yoruma saygı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 respect oke daha sakin relax Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Arkadaşlar üsluba dikkat biraz daha, sakin olun lütfen. Emeğe saygı, yoruma saygı sen iste yeter teti sen iste akan sular durur!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 eğer rap dinlemiosan sadece bir kere mt den ilk savaşım son umudumdu adlı şarkıyı dinle çok teşekkür ederim sana:) önerdiğin şarkıyı çok beğendim kalmış dünün özlemindeyim bir yas günü gözlerindeyim kalitasını kır bu yelkenlerimin son şarkımın sözlerindeyim gerçekten çok beğendim özellikle müziği çok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 çok teşekkür ederim sana:) önerdiğin şarkıyı çok beğendim kalmış dünün özlemindeyim bir yas günü gözlerindeyim kalitasını kır bu yelkenlerimin son şarkımın sözlerindeyim gerçekten çok beğendim özellikle müziği çok güzel:) Mt full aülbüm full mix tape leri bulunmakta bende kral adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 ilk defa değil aslında hoşuma giderse hepsini dinlerim ama buda çok güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 ilk defa değil aslında hoşuma giderse hepsini dinlerim ama buda çok güsel mt nin full şarkılarını dinlemeni isterim. amsterdam undergraund Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.