bolsoru Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2006 (düzenlendi) Nisan 12, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Videolar Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 İzleyemiyorum ben bunları bolsoru... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Ne gibi izliyemiyorsun ? :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 soruyorum ve öğrenmek istiyorum,bolsoru ekranlarda hiç bir şey yok resmen beyaz bir perde,üzerine tıkladığımda ise hiç biri açılmıyor yada başlamıyor ne olduğunu da anlamış değilim video mu fotomu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 ne ki bunlar cok merak ettim wallaha sasi bakinca bisiy mi cikiyo bunlardan ya da bu resimlerde bisiy gormek icin 250 IQ ya mi sahip olmamiz gerekiyo ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 güzel espriydi cambaz güldüm valla ama kesin bir sorun var umarım ilgileniyordur benim bacaksız dostum.bu arada orada neler olduğunu ben de merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 evet olduk ca sanatsal bır derınlık var bana beyazın sadelıgını anlatıyo gıbı geldi içindeki saflığı ve notr olmayı hedefler gıbısın aslında doğadakı yansımalrı kullanmak ıstedıiğin her halınden belli ama uygulama hatası var gıbı sankı yıne calışmandakı basarı göz ardı edilemez gercekten cok basarılı bır boşluk bence devam et ama hırs yapma ve sadelıkten uzaklaşma ne dıyosuuun ben anlamadım cunku bır sey goremıyorum sıte yonetıcılerınden yardım almaya calış merak ettık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Evet bencede bembeyaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 (düzenlendi) bolsoru >>> BURAYA [ youtube] İlgili video kodu [ /youtube] şeklinde koyarken ilgili videonun kodu = (eşittir) den sonrasıdır. Yani = dahil değil Buyrun Nisan 12, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Videolar Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Yasasin iibfli horray no spam here ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Ne gibi izliyemiyorsun ? :S Şimdi görüyorum teşekkürler. Dün sadece altalta suralanmış bembeyaz, köşeli dikdötgenimsi, anlamsız boş kareler vardı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 cok güzellermiş ya bolsoru kardeşim paylaşım için saol :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.