mysteriouslady Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Biz Efendileriz, Biz Köleleriz. Biz Her Yerdeyiz, Hem de Hiçbir Yerde. Biz Karar Verenleriz. Kızıl Nehirlerin Hakimiyiz. Kalbinize güvenmiyorsaniz ya da ocakta yemeginiz varsa, bu kitabı okumaya baslamayın. Grange'nin sınır tanımayan hayal gücü, sürekli artan gerilim, etkileyici karakterler, birbirinden korkunç cinayetler; hepsi daha ilk satırlardan itibaren size hükmedecek... "Kızıl Nehirler" sadece Fransa'da 450.000 sattı ve 20 dile çevrildi. Soluk kesen bir tempo. İnsanı hemen saran bir hikaye. Çok gerçekçi şiddet sahneleri. Iki sıradışı insanın çevresinde gelişen olaylar: biri enerji dolu, tecrübeli bir polis, digeri sokaklardan gelme Mağripli bir çaylak... "İnsani daha ilk sayfalardan itibaren sarsan, altüst eden, yutan o kitaplardan biri. Sizi sürekli olarak gerilimin sınırlarında dolastıracak; akkor haline gelmis bir telin üzerinde yürüyormuş hissi verecek kusursuz bir thriller." -Le Monde- "James Ellroy ve Thomas Harris etkisinde bir seri cinayet hikayesi." -Le Nouvel Observateur- "Grange inanılmaz bir ustalıkla, insanı şaşkina çeviren kusursuz bir roman yazmayı basarmiş. Okur romandan şok halinde ve kitabın bitmiş olmasindan duydugu bosluk içinde çıkıyor." -Le Point- "Polisiye-gerilim romanlarının Anglosaksonlarin işi olduğu söylenirdi. Grange 'Kızıl Nehirler'le, sadece bir Fransiz yazarın bu türde yazabileceğini değil, aynı zamanda Anglosaksonlara gerçekten sıkı bir rakip olacağını da kanıtlıyor." -Le Magazine litteraire- "'Kuzuların Sessizliği'nden bu yana yazılmış en iyi gerilim romanı." Le Figero alıntı... ı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Gerçekten mükemmel bir kitap. Filmi ile alakası yok ama kitap cidden süper... Heyecanla bırakmadan okuduğum kitaplardan biriydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Jean-Christophe Grangé ın her kıtabında aynı heycanı yakalamak mumkum ozellıkle siyah kan ve kurtlar imparotorlugunu cok begenmıstım hatta kurtlar ımparatorlugunn bazı yerlerı ıstanbul'da geçıyordu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Bence en mükemmeli "Şeytan Yemini"ydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 ya seytan yemını cok uzamıstı ben kitabın başından luc'un satanıst oldugunu anlamıstım bıdee adamın camel muhabetı ınsanın canı cekıyodu valla dayanamayıp yakıodum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Bende anlamıştım ama ne bileiym yine de bir hoştu kitap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 of yaa..manyak bi yazardır...muazzam kitaplar yazıyor adam;) taş meclisi süperdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Gerçekten süper kitap.yazarın diğer kitaplarıda çok güzel ama bu benim listemde birinci Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EyPi Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Kızıl Nehirler....Konusu gayet sağlam,anlatımı sürükleyici bir kitaptı... [: Güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.