schizophrana Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2008 Genco Erkal'a buradan bir kez daha hayranlıklarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Videoların hepsi birbirinden duygulu. Fazıl Say'ı da unutmamak lazım. Hiroşima ( Kız Çocuğu ) YouTube - Fazil Say - Kiz Cocugu(Nazim Hikmet) Vatan Haini YouTube - Fazil Say - Vatan Haini (Nazim Hikmet) Memleketim YouTube - Fazil Say - Memleketim(Nazim Hikmet) Ben İçeri Düştüğümden Beri Yaşamaya Dair 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 http://img172.imageshack.us/img172/4552/kirmizigul91pr2ql.jpg Hissettiklerimi yazacaklarımın ifade edebilmesi mukün olamayacak.. Yalnız şu söylenmeliki ; ......İnsan'lık başta olmak üzere 'Vatan haini' gerçekte kimlerdir iyi biliriz..! _______________________________________________________ Yürekleri ve ruhu okşuyan paylaşımınız için teşekkür ederim Herkesin Yüreğine sağlık Sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CNcncn Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 kesinlikle mükemmeldi...canlı canlı izlemiştim...izlerken k duygulanmıştım...ama güzel ülkemizin vatandaşları gene kötüledi ...:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2018 [video=youtube_share;SEbsNaWA7-I] [video=youtube;FqPOfh-dbFI] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.