mysteriouslady Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2008 YouTube - kısa film gülümse Gülümse Tüm kasvetine rağmen gecenin..... Sakın vazgeçme Bırak yağsın üstüne Sitemli sonbahar yağmurları Danset yağmurla Ve şarkılar öğret yağmura.... Sakın erteleme hayallerini Zamansızca esen rüzgara mahkum etme Savrulmasın umutların İzin verme.... Bazende alay et hayatla Sen dengede olduğun sürece Hiçbir güçlük yıkamaz gövdeni.... Özentili arayışlar içerisinde olma Bırak baharlar özensin sana Çiçekler seninle güzelleşsin Ve gökkuşağı rengini senden alsın... Arasıra kapat gözlerini ve hayal et Sonsuz bir uçurumdan düşermiş gibi Ve tam yere çakılacağın o anda Bir sarmaşığın tutuverdiğini ellerini Ve o anda anlayacaksın Aslında en umutsuz anlarda bile Son bir şansın vardır hayatta Yeterki görebilmeyi başar.. İşte tam o esnada gülümse Bazen hayata Bazen ölüme Bazende şanssızlık gibi görünen durumuna..... Gülümse, Sebepsizce Kuralsızca Ve zamansızca....... not:alıntı değildir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 "kısa filmler" altında acmıstım bu konuyu eskiden ---->http://www.gnoxis.com/forum/kisa-film/15237-gulumse.html ama senin şiirlede guzel olmus:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 güzel şiir. yüreğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 beğendiğiniz için ben teşekkür ederim.... Bu arada booge çok özür dilerim arama yapmadan ekledim fakat gerçekten çok anlamlı bir kısa film yinede kırmadığın için teşekkür ederim:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 beğendiğiniz için ben teşekkür ederim.... Bu arada booge çok özür dilerim arama yapmadan ekledim fakat gerçekten çok anlamlı bir kısa film yinede kırmadığın için teşekkür ederim:) ben tesekkur ederim bu guzel şiir icin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 güzelmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Arasıra kapat gözlerini ve hayal et Sonsuz bir uçurumdan düşermiş gibi Ve tam yere çakılacağın o anda Bir sarmaşığın tutuverdiğini ellerini sonsuz teşekkürler kelebeğim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2008 Arasıra kapat gözlerini ve hayal et Sonsuz bir uçurumdan düşermiş gibi Ve tam yere çakılacağın o anda Bir sarmaşığın tutuverdiğini ellerini sonsuz teşekkürler kelebeğim.... ben teşekkür ederim canım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 - Sensizlikti adı...Seni Sevmenin... Kadavra olmuşum yine Sözünde şairin Belli ki yorulmuş düşünürken Zordur altından kalkmak Duygusal bir otopsinin... Ne kadar geç kalmış sabah Erkenci gitmelerin ardından Çayımın acımtırak tadı Sigaramın puslu dumanı... Yokluğun... İçimde aynı burukluğun Sokakta gülüşüp duran çocuklar Yine bulut olmuş elleri... Gökyüzünde Sanki yedi renginden gökkuşağının.. Uçurtmalar... Cebimde aşkın anatomisi Dilsiz, sağır Elleri soğuk, gözleri kör Bir yandan ayrılık kor Sustukça ağır ağır... Mektupsuz akşamlardan doğarım Yazgım acı, büyürüm sancılı Nazenin bir gül boşlukta duran Ertelenmiş saatlere dokunmalarım Yanlış yer, yanlış zaman..Sustum.. Bu kaçıncı? Sensizlikti adı..Seni Sevmenin.. Kahvede adım geçer Tavla masasında, laf arasında 'İşte şu ev mavi boyalı İçinde oturan yalnız bir adam...' Bir de susmayan telsizler 'Otuz yaşlarında adresi meçhul Sakıncalı dolaşır yol ortasında...' II- Sevmek koydum adını...Sensizliğin.. Baş ucumda gözlerin Gözlerim yok... Sözlerin bıçak yarası, yaram derin Sözlerim yok... Sıcaktı ellerin kar yangını düşlerde Gelmedin (-gitmedim) görüşlerde İzlerim yok... Seviyorum bahar kokusunu Çocuk seslerini Bir de yağmur sonrası Girdiğim ağaç kuytusunu... Alın terini toprağa düşen İnsanı..Hani erdemli düşünen.. Seviyorum inadına yürümeyi Yürürken sakıncalı görünmeyi... Seviyorum hayatı Adam gibi sonunda ölebilmeyi.. Ve yoksun... Sevmek koydum adını...Sensizliğin... Otopsim hep yarım kaldı...Biliyorsun.... alıntı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Zordur altından kalkmak Duygusal bir otopsinin... Otopsim hep yarım kaldı...Biliyorsun.... böyle olunca dahada zor oluyoo :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.