KATA Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2008 günlük koşuşturmada atladıgımız kücük ayrıntılar nelerdır?küçük benzerlıkler farklılıklar yani hep bir sekılde nedense es gectıgımız?ıse okula gıderken cok mu uyanık dıkkatlıyız yoksa aslında biri fark ettirdiğinde 'evet,ben neden göremedım düşünemedim' dediğimiz ya da fark ettiğimizde şaşırdığımız ayrıntılar sandığımızdan cok mu fazla? mesela önümüze kayanayan uyanıkları fark ederken neden gereksız makbuz alımını önlemek amacıyla ağaçlarımız kesılmesın gıbı bır uyarıya ragmen uçusan makbuzları fark edemıyoruz?Bir önumuzdekıne neden makbuzunuzu unuttunuz demıyoruz neden doğal gelıyor bıze ? gibi cok becerıklı degılım bu konuda ama merak ediyorum ne kadar yer kapladıklarını...ne kadar bilinçle gecirdiğimizi günü...aklımıza gelenlerı yazabılırız buraya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 sırf oyuncak almak için hamburger yerken o oyuncakları yapan çocukların aslında hayatlarında hiç hamburger yiyemediklerini ve o oyuncaklarla hiç oynayamadıklarını bundan 9 yıl önce fark ettiğimde bir daha hamburger yememeye karar vermiştim... hala yemiyorum... -------------------- bu arada ilk ben cevap verdim, hediye ver bana:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 :Dyoutube.com/watch?v=XTfak_Nv5LE foruma yeni adet getıren bır uye fark ettım...sartlar kısıtlı buyrun efem:D -------------------- foruma yenı adet getiren bir uye fark ettım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2008 katatonik buna farkındalık diyorlar sanırım. şu anda yorum yazmış 3 kişi de balık burcu ve farkındalığı en çok olan burç 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 insanların kullandıgını bıldıgımız halde arbalara bakıyoruz trafıkte...makınelerın dunyası gıbı yanı buyuk robotık böcekler -------------------- bir kelimeyi süreklı tekrarladıgımızda,anlamını yitir sonra kelıme ıcındekı seslerın yerını karıstırırız ve baska bısey olur bırden..bu sessizlikten anladıgım hala tekrarlıyor olmamız...bir an ıcın bıle yabancılasmıyor mu elınız kendınıze? eger öyleyse hersey olması gerektıgı gıbı ama elı kestıgımızde hala yerindeymiş hıssı ve hatta kesinin acısı da kalır ..o size ait olmaktan cıktıgında dahi bir ayrı bütün gibi ...ordadır ıste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 herşey kardeşçe derken iş bendeki kitap ve dvdlere gelince birden bencil kesiliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 dayak atarken dilimi sıkıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 demekki kendimi bırakınca fena halde alışıyorum bi şeylere.... alışmamam gerekli hiçbir şeye.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 bacağım uyuştuğu zaman,bacağımın çok çooook agır olduğunu farkettim.. abou. tabi bu konuşurken farkettiğim bişi değil ama olsn dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 bir şey anlatırken yarıda bırakıp başka konudan farkında olmadan anlatmaya başlıyorum ve yer yer kitlendiği de görülmüştür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 bazıları konuşurken mimiklerine bakıyorumda.. karşılarındaki mimiklerinden esinlenerek konuştuklarını farkediyorum.. mesela karşısındaki dudağını yalıosa zırt pırt karşıdakide konuşmaya öyle devam edio, hadi arada bi dudağını yalıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 insanlar haklarını ararken öyle mide bulandırıcı oluyorlar ki anlık bir kör olsam diyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 çocukların sosyalleşme yaşlarıyla yalan söylemeye yeltenme yaşlarının hemen hemen aynı olduğunu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 sevgilimle konuşurken telde sürekli bişeylerle oynuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 kara yabancılasmısım ya da o bana...uzun zamandır ılk defa gercek bır kıs gunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 diş ağrısı çekerken beyninin %99'unu aldıran adama dönüyorum (gerçi normalde de %1.5'ini kullanıyorum ama olsun:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 sevdiğin birisiyle tartışmanın dayaktan beter olduğunu farkettim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 sinirlenmemin çok gereksiz oldugunu farkettim;kimse takmadıktan sonra... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 okadar çok acı şey farkettimki hangi birini yazayım yazmaya başlasam 5 saat sürer en iyisimi ben yazmayım sonra hızımı alamam ,sizlerin farketttikleri şeylerde çok güzel , farkındalık güzeldir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 bu aralar ön yargılarımın cezalarını çektiğimi farkediyorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 yapmya çalıştığım şeyin insanlar tarafından asla amacına uygun olarak algılanmadığını farkettim. tuhaf.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Farkettim ki olgunluk sadece olgun davranmaya çalışmaktan ibaretmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 yapmya çalıştığım şeyin insanlar tarafından asla amacına uygun olarak algılanmadığını farkettim. tuhaf.. sadece onların izin verdiği kadar iyi olabilirsin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 canları cehenneme.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Zihnin dehlizlerinde düşüncelerimi izlemekten yorgunum. Varlık nedir? Bunca yanılsamaların labirentinde tanımlama ne kadar gerçekliktir? Kendimi kendimde bir yer bulamadım kayıbım! Düşüncelerimin yönelişlerinin tutsağıyım, henüz biri bitmeden bir yenisi daha, bir biriyle yarışan düşüncelerimin amansız müdahaleriyle karanlığın evrenindeyim. Bir hayat bıraktımmıki farkındalıklara... Bu iki zıt kavram, bir aynanın iki yüzü gibidir. Karanlık ve aydınlık. Bir aynaya bakarsanız kendinizi asla göremezsiniz! aynada kendinize baktığınızda aynayı göremezsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.