Lighthouse Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2008 http://www.sinematin.com/images/stories/filmler/pan.jpg Orjinal Adı: Pan's Labyrinth Yapım Yılı: 2006 Ülke: Meksika Yönetmen: Guillerme Del Toro Oyuncular: Maribel Verdu, Ivana Baquero, Ariadna Gil, Alex Angulo, Doug Jones Konu: İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen fantastik bir yolculuğun hikâyesi. 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 Ben bu filmi izlemiştim ama pek hatırlamıyorum sanırım..Kız şizofren miydi ya:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 fantastik öğeleri bir savaş filmiyle birleştirmişti. Yani bu film bana göre henüz sınıflandırılmamış.. Vizyona girmeden yurt dışı kopyasını izlemiştim. Çünkü epey merak etmiştim. Hayal kırıklığına uğradım diyemem. Ama daha farklı düşünmüştüm. Oradaki keçimsi yaratık ve benzeri varlıklar savaş sırasındaki insanların birer tasviri olarak verilmiş... Ben beğenmiştim. Tavsiye ederim bu filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 2 kez izledim. Simgesel anlamları çok ilgimi çekmişti. Sonuç msjı daha anlamlıydı, küçük kız dünyada cehennemi yaşamıştı ama öldüğünde saf sevgiye ulaştı. Cennet ve cehennem anlayışını düşündüren bir sondu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lilith_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 bence bu iki tane film gibi eğer ailesiyle mutlu mesut yasayan bir cocugun hayatını anlatsaydı klise bir fantastik bir film olmaktan ileri gidemezdi film, gerçekle masalın tam da kesiştiği o ince çizgide gidip geliyor dısarıda savas dram ve acı var ben cok beğenmistim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 harika bir filmdi gerçekten çok beğenmiştim tavsiye ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 hayatımda izlediğim en gereksiz filmlerden biriydi 2 saatlik zaman kaybı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARAMANLI Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Masal içinde gerçek . Gerçek içinde masal . Çok güzel harmanlanmış . Çok sevdiğim filmlerden biridir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 çok güzel bi film ama sonu ilginç bitiodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 verdiği mesajlarda diretme yok filmin.en azından diğer filimlerle kıyaslandığında hiç yok.yoruma açık ama eleştiriye fazla açık değil.senaristi ön planda değil .çok güzel bence.ahlaki değerleri en güzel şekilde örneklemiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 dün filmi bi daha izledim yukarıda yazdığımdan utandım resmen yok böyle bir film o geçişler o müzik o oyunculuk kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Konu masal ama aslında dikkatli izlendiğinde çok daha farklı anlamlar çıkabiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Bir filmi ilk kez izlediğinde ne kadar anlamaya calısırsan calıs iyi algılayamazsın cunku sahneler sana hayal kurdurur hep kacırdıgın güzel noktalar olur...Filmi tekrar izlediğinde bunları görme olasılığın daha da kolaylaşır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Filmi bir kaç hafta önce izledim ve gerçekten çok etkilendim...Bir çocuğun hayal dünyasının ne kadar geniş olabileciğini gözler önüne seriyor..Ülkede iç savaş yaşanmasına rağmen,hiçbirşey umrunda değil,osadec hayal dünyasını yaşıyor...Filmdeki pan karakteri çok sevimliydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 konusu bakımından begenmedim...evet sahne gecişleri , oyunculuk vs..vs iyidi...ama tavsiye edebilecek kadar beynime kazınmadı...daha guzel bir konu ile iyi olabilirdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 hayatımda izlediğim en gereksiz filmlerden biriydi 2 saatlik zaman kaybı Allah seni bildiği gibi yapsın e mi :rofl: O filmi kankam izle süper birşey diye elime tutuşturup vapur beklerden müziğini ıpottan dinleten başka kankammıydı yoksa yoooo sendin yaaa Gıcıksın sen...Ama olsun ben beğendim filmi ve müziğide güzel evet :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 ama hatamı düzelttim bak üstte süper yazıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Konuşma sen fazla suçlusun :rofl::rofl: Ama sağol kankam cidden beğendim ben filmi, her ne kadar benım anlayış ve zevkime göre ağır ilerleyen bir film olsada konusu bakımından artı puanı hakeden bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 güzel film tavsiye ederim izlemeyenlere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 10 kere izledim sanırım daha fazla da olabilir... bu siteye giren herkese tavsiye edilmesi uygun düşer ...bence de izlememek eksiklik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.