cambaz Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2006 300 efsanesi beyaz perdeye tasiniyor ! Tarihte bahsedilen efsanevi bir savas olan Sprata ve Pers Imparatorlugu arasindaki bu mitolojik ve efsanevi olay WarnerBros. tarafindan cekildi ve 2007 de gosterime giricek! Film 300 Spartali savascinin donemin en buyuk ordusu olan Pers Imparatorluk ordusunu durdurup Geri cekilmeye zorlamasini anlatiyor film etkileyici savas sahneleri ve dramatik ogeleriyle buyuk begeni kazanicaga benziyor... Yonetmen: Zack SYNDER Oyuncular:Gerard BUTTLER,Lena HEADLEY,David WENHAM,Dominic WEST,Rodrigo SANTORO,Vincent REGAN Sudyo: Warner Bros. Tur: Aksiyon/Macera/Drama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revenge Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 biran once izlemem lazim benim bunu ya, cildiricam artik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 Çok müthiş bir film. Gittim ve hala büyüsündeyim. Yalnız ben sinemadan çıkarken spartalıları konuşmayan tek kişiydim. Sırf Persler için gitmiştim zaten. Müthiç bi film bence. Tavsiye ederim. Not: Lütfen filmde mantık aramaya kalkıp zehir etmeyin alacağınız zevki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 izleyemedim ki acılmadı bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.