boogee Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2008 -iyice girer al da rahatlık versinn -lan olum o iyi geceler Allah rahatlık versin değilmiydi? -tabuları yıkmak lazım abi.... -iyi geceler rüyanda beni gör -kabus gör diosun yani -bir bakıma -iyi geceler tatlı rüyalar -o nasıl oluyor lan -profiterolü düşün -ee o normal tatlı -hah şimdi onu jenifer lopezın üstünden yerken düşün kendini -oy oy oy -bak böyle oluyor tatlı rüya -iyi geceler -Yesin seni keçiler -höst ulan iyi bişi demiştik bee -iyi geceler renkli rüyalar -sana ne ulan benım rüyamın rengınden -noldu usta niye kızıyorsun?? -delıkanlı adam renkli rüya görmez -hadi benım el yatar ıyi geceler -el dısında kalan uzuvların yatmıyor mu? -hö? -yok bişi uyu -bu ne şıklık yatmıacan mı sen? -yoo buluşmaya gidiyorum.. -kimle?? -rüyalarımın prensesıyle -hadi iyi geceler ALLAHım bana sakallayı dedeyi göster.... -höhhhhhh -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al... -pekı abı..iyi geceler -yalasın seni köpekler -bak bu oldu. -afiyetolsun.. -iyi geceler kocacım -iyi geceler..ALLAHım rahmetını üstümden esırgeme -amin.. -bu mendebur kadını verdın bari rüyalarda bişiiler göster ALLAHım yatıyorum verdiğin nimetler için şükürler olsun rüyama aksakallı dedeyi gönder altılıyı bılenınden olsun !!!Alıntıdır kendileri:p forumda arama yaptım ama bulamadım varsa aynısından yok edersiniz bunu:) saygılarımla efenim... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 ilk diyalog süperdi not aldım bunu kullanıcam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 size yatmadan önce okunacak bi dua sölim bari bende elhamdürüsüyle kızları sürüsüyle her gece birisüyle yatmayı nasio eyle ya rabbim (amin) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 libidosu yüksek iyi geceler temennileri bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al... -pekı abı..iyi geceler -yalasın seni köpekler -bak bu oldu. -afiyetolsun.. ben buna kitlenmiştim ozamanlar hey gidi gunler hey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al... -pekı abı..iyi geceler -yalasın seni köpekler -bak bu oldu. -afiyetolsun.. -iyice girer al da rahatlık versinn -lan olum o iyi geceler Allah rahatlık versin değilmiydi? -tabuları yıkmak lazım abi.... bunda koptum -iyi geceler rüyanda beni gör -kabus gör diosun yani -bir bakıma -iyi geceler tatlı rüyalar -o nasıl oluyor lan -profiterolü düşün -ee o normal tatlı -hah şimdi onu jenifer lopezın üstünden yerken düşün kendini -oy oy oy -bak böyle oluyor tatlı rüya aslında hepsi güzel amma bunlar engüzelleri ... llerine sağlık bogeee abiiiim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al... -pekı abı..iyi geceler -yalasın seni köpekler -bak bu oldu. -afiyetolsun.. krize girdim ya böyle bişe olamaz :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 boogee... kendi iyi geceler diyalogunu yazsana bol r li Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 boogee... kendi iyi geceler diyalogunu yazsana bol r li ıııııı sen karıstırma orasını noraaaaaaaa hem ne varki napıyorum ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 hiiiç ne yapıyor ve ne yaptırıyor olabilirsin ki.... hiç...hiçbişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 hiiiç ne yapıyor ve ne yaptırıyor olabilirsin ki.... hiç...hiçbişey kurcalama diorum artık :whistling: tmm evlenicem seninle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Evet... bol r li git cevabını bu kadar seven bi insan daha görmedim.. kurcalamayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 :D Boogee abim süper olmuş Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.