Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 wauw harika bisiy bu super olmus... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 görebildin değilmi, ben bunun sebebini biliyorum ama açıklamayacağım. bilen varsa yazabilir tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 evet gordum guzel olmus valla ben de biliyorum sebebini ama sen solemeden ben de solemicem :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 woww... cidden oluyo.. herkes denesin bence... saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 söyle hadi iki cambaz bir ipte oynamaz:p konuyu ben açtım,bu büyünün açıklamasınıda sen yap. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 eeeee sey ben optical illusion diyorum.... eminim son kararim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 o ne be hökk:eek: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 gecici goz hafizasi desem daha mi iyi olur ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 mükemmel başka resimler varmı böyle (çok meraklıyımdırda:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 ben körüm......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2006 http://img88.imageshack.us/img88/5716/ata2500lw0.jpg bi tane de benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 vaaay manyak oldu ya,eline sağlık eftalya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 teşekkür ederim terminatör abi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 aaaaaaa inanamıyorum ya bu nasıl oldu böyle valla atatürk göründü resmen ya cok saol paylaşım için ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 söyleyeceğimde nasıl olduğunu belki bir biilen çıkar diye bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 2 kere cevap verdik hic sanki ben duvara konustum bari dogru mu soledim yanlis mi soledim bi yaziver.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 aAaAaaA ayıp ettin dostum gördüm görmesinede sen ortalıklarda yoktun cambazım iplerde oynamazım, ding dong yanlış cevap:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 2si de mi ???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 geçici göz hafızası değil. bunun ise anlamını bilmiyorum.--optical illusion-- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 optik iluzyon demek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 öle desene ne uzatıyon:D bi nevi doğru göz ilizyonu ama tam olarak değil. bu ilizyonu gerçek kılan nedir,yani nedir bu resme baktığımızda yaşanan ilizyon. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 ilizyon işte başka adımı var . ama ilizyon nedir diye soruyosan oda gözünü kapattığında atatürkü gördün ya o işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 kontrast renklerle alakali oldugunu tahmin ediyorum siyah beyaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 ben hala görüyorum.ama güzeldi.vavvyy yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.