izuchiring Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2008 KARI KOCA > > > > > Bir cift hic konusmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha onceki bir tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu. Keci, katir ve domuzlarla dolu bir ciftligin yanindan gecerken koca, alayci bir bicimde sorar:'Akrabalarin mi?' Karisi 'Evet' diye cevap veriri ve ekler 'Senin taraftan akrabalarim' KELIMELER > > > > > Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandigina dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karsilik 30,000 kelime' Karisi yanitladi: 'Sebebi erkeklere her seyi tekrar etmek zorunda olmamizdir.' Kocasi karisina dondu ve sordu: 'Efendim?' YARADILIS > > > > > Bir gun bir adam karisina sordu: 'Ayni zamanda nasil hem bu kadar salak, hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum.' Karisi yanitladi: Aciklamama izin ver. Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok salak yaratti!' KONUSMAMA CEZASI > > > > > Bir kari koca evde problemler yasamaktaydi ve birbirlerine konusmama cezasi uygulamaktaydi. Aniden adam ertesi gun karisinin kendisini sabah 5:00 da is icin bir ucusu oldugundan uyandirmasi gerektigini hatirladi. Sessizligi ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak icin, bir kagidin uzerine 'Lutfen beni sabah 5:00 da uyandir.' yazdi ve notu karisinin bulabilecegi bir yere birakti. Ertesi sabah, adam uyandi ancak saatin 9:00 oldugunu ve ucusu kacirdigini farketti. Cok kizdi, tam karisinin onu neden uyandirmadigini soracakken yatagin yaninda bir parca kagit buldu.Kagitta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkuaz75 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 bence her bayan şeytani zekaya sahiptir.en salak bayan bile ,mutlaka az çok şeytani zekasını gerekli durumda kullanmasını iyi bilir!erkekler ise bu kadar çetrefilce düşünmeyi beceremez.yapılarında bu yoktur...bende bi bayanım ama bu tarafsız olmayacağım anlamına gelmiyor:)ben bile bayanlardan bu anlamda korkarım:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 yaşasın kötülükkk:D aklı olan erkek bi bayanın damarına basmamalı mazallah nolcaa hiç belli olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 dikkat cekilcek tek yer erkeklerin 15bin kelimesine karsılık kadınların 30bin kelime kullanması... dırdırdırdırdırdıırr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 tamam kadınlar zekidir şu aşağılık komplekslerinden de kurtulsalar daha zeki olcaklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 kadınlar belki zekidir ama kullanmayı pek bilmiyorlar bence baksanıza hala erkeklerden medet umuyoruz...kendi adıma konuşuyorum vardır belki gizlenmiş şeytani zekam...ahh bi bulabılsemmm.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 karşıdakinin ne kadar salak olduğuna bağlı gibi ama ayrıntılara daha fazla önem veriyolar sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Aciklamama izin ver. Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok salak yaratti!' Süperrrrrrr:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 siz aptalsaniz biz tekarar ediyorsak bu bizim sucumuz degil yane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 ahhh ortim ne uğraşıyorsun kadınlarla yahuu....Herkes kendi çapında zeki işte:p kiminin iddiası öyle kimi mütevazi kimi ise yükseklerden uçuyor amannn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir,ama her zaman şaheserden önce bir kabataslak vardır.! bu da benden olsun;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 höyt hepimiz eşitiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir,ama her zaman şaheserden önce bir kabataslak vardır.! bu da benden olsun;) Sen çok yaşa emi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 ben dünyada birşeyleri değiştirmiş bi kadın bilim adamı hatırlamıyorum yoksa makyaj ve estekiğin mucidi kadınmıydı? lütfen kim daha zeki diye kavga etmeyelim burda çünkü sürekli erkekler aşşağılanıyor zekayı bilmiyorum ama kadınlar şeytani ruha sahip 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 ben dünyada birşeyleri değiştirmiş bi kadın bilim adamı hatırlamıyorum yoksa makyaj ve estekiğin mucidi kadınmıydı? lütfen kim daha zeki diye kavga etmeyelim burda çünkü sürekli erkekler aşşağılanıyor zekayı bilmiyorum ama kadınlar şeytani ruha sahip puhahahaha tuttum seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 ben dünyada birşeyleri değiştirmiş bi kadın bilim adamı hatırlamıyorum yoksa makyaj ve estekiğin mucidi kadınmıydı? lütfen kim daha zeki diye kavga etmeyelim burda çünkü sürekli erkekler aşşağılanıyor zekayı bilmiyorum ama kadınlar şeytani ruha sahip ehu ehu ehu sen şimdi buada şeytani ruh derken kadınları aşağılamış olmuyormusun para hııı söylee bakiimm:p -------------------- Ahh izuu ahhh sen varya sen ortalığı karıştır sonrada kayıplara karış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 ben aşşağılamıyorum ben birçok kadından bu lafı duydum ayrıca kabul edin kızlar kendinizi böyle fıkralarla avutmayın unutmayın çok konuşan daima az bilendir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 bu konuyu tartışmayın dıyene bak....az bana özenin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 ben tartışmıyorum ki yanlış anlaşımamak için cevap verdim kadınları aşşağılamadığım konusunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 kadınlarında erkeklerinde........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 bnce genelleme yapmak saçma çok zeki erkekler de var kadınlarda var,aptalkadınlar da var erkekler de var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 tebrikler lycantrophe + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belindaaa Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 evet haklısın ıycantrophe ama yinede kadınlar daha ayrıntılı düşünüyorlar bilirsin(kısa sürede)ve hazır cevarları vardır mutlaka fazla düşünmeye gerek kalmadan ama tanıdıım böle erkeklerde var tabii çokta yermeyelim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 hazır cevapmı??? hazır cevap demeyelimde ona dolaylı anlatımı severler diyelim.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 depres çok güzel söyledin be şahsen açık konuşmam gerekirse ben henüz zeki bir kadınla yüz yüze konuşmadım (söylemedende duramıyorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.