nightmore Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2008 ben Bir Yıldızdım Evrende sense Varlıgımdan Habersiz Dönen Dünya yanındaydım Bilki Her Anında sevincinde De Hüznünde De Gamında Da ama Sen Bilemezdin Bunları Asla Ve Asla içimde Kopardıda Tufanlar Ardı Ardına şimşekler Çakardı Da sen Yine Aldırmadan Dönerdin Yanımda bense Yalnız Seni İzlerdim Evrenin Başıboşluğunda işte Benim Hayatımın Masalı Burda geçmişimde Sen Hayalimde Sen ve Bilki Her Anımda Yine Sen sensizlik Ölüm Bana ülüm Acır Senleyken desinlerki Ecelindir Gelen gelen Sen Olda Gülerek Öleyim Ben gül Yüzüne Bakamazsam son Kez Sarılamazsam çıkar Mı Ki Bu Can Bu Bedenden bilki Bu Kalp Senin ölesiye Sevildin Çünkü Bitanem ben Seni Senden Çok Uzakta Sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 hasretinle Geciyor Bu Genclik Cagim ey Sevdigim Ben Ümitsiz Degilim Gene ak Düsünce Saclarin Kumral Yerine kollarinda Son Askin Ben Olacagim ey Basinda Simdi Sevda Rüzgari Esen böyle Hergün Yollarimdan Süzgün sen Benimsin Büsbütün Terk Olundugun Gün o Mukkader Günü,bilmem,düsündünmü Sen ben Bir Beyaz Sacli Asik Sen Bir İhtiyar... o Gün Bana Yanasirken Ey İlahi Yar esirgeme Gözlerimden Bir Son Buseni kirpiginden Yavas Yavas Bir Damla Aksin cünkü Ruhum, Ogün Sende Anlayacaksin ki Hic Kimse Benim Kadar Sevmemis Seni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 ufff süper bizim bi arkadaşa da biri şöyle demişti yazını okuyunca hatırladım -sen güneşe ne kadar bakabilirisin ki? Ben seni anlıyabilmek için saatlerce gözümü kırpmadan baktım ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.