Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2006 aşağıdaki resimde ortadaki alt alta sıralı dört küçük noktaya odaklanıp 30 sn bakın. daha sonrasında düz renkli tercihen beyaz bir duvara dönün gözlerinizi bir kaç kez açıp kapatın ve işte TADaAa:D ne gördüğünüzü merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Siyah alanları beyaz, beyaz alanları siyah görüyorsunuz...Uzun saçlı bi adama benziyo...Odada sadece bilgisayar ışığı var ve duvara dönüp gözlerimi açıp kapadığıma duvarda beliriyo resim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 isa olsa gerek bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 hz isa bu eftalya eline sağlık çok güsel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 valla kim oldunu bilmiyom ama uzun saclı sakallı biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 ewt gercektende o bana bu kadar yakın olcagını hiç düşünemezxdim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 evt hz.isa. tebrikler şak şak şak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 değişik hoş bişeydi ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 ewt gercektende o bana bu kadar yakın olcagını hiç düşünemezxdim:) yakın olmak istediğin daha kimler var söyle bana. bir büyü ile getireyim onları yanına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 töbe töbe ama varsa kazım koyuncu olabilir eftalya ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 ewet bende gordummmmmmmmm sonunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WwWoOoWwW Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 ya nedense ben orda cheguevara yı görüorum sanırım sağır oldum yeterince ii göremiorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 arkadaşlar o hz ali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 banada hz ali gibi geldi ama eftalya hz isa diosa dogrudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Güzel paylaşım:)Ama inceden bana benzio bu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 eftalya bu hz isa demediki:) hz ali nin bi resmini görmüştüm aynı buydu ama güzel bi paylaşım çok saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 evt hz.isa. tebrikler şak şak şak. bunu ne için söledi benmi yanlış anladım yoksa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 aaa sölemiş pardon ben yanlış biliyorumdur belki hz isa dır:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 durun beee kırmızı ışık, bende emin değilim,hz isa da olabilir,hz ali de hatta benim babamada benziyor.dua edin babam demedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest KENTMEN Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Görünen Hz. Isa olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 arkadaşlar bulduğum resimlere göre bu hz isa http://www.vatanim.com.tr/pics/news/82111000.jpg bu da hz ali http://www.taab.nl/Submenu/Islam/imamali/hz.ali.jpg ikiside ne kadar nur yüzlü insanlar:) ama ben anlamadım ilizyondaki hangisiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 hz.isa tabiyki:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 çok ilginç hz.isa olsa gerek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 gözlerimizi kapayınca hz isa yıda görmek nasip oldu saol eftalya:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Bence o resimdeki whitepower:D gerçekten benziyo yani:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.