amet Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2008 Merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum fakat pek yazmıyordum... Dün okuldan gelmiştim ve çok yorgundum biraz yatiyim dedim yattım ve 2-3 saat uyudum sonra kardeşim üst kata odama gelmesiyle uyandım.Kardeşim kağıt alıp odadan çıktı.Sonra bnde uyumaya dewam etmek için gözümü kapadım fakat enterasan bir şey oldu gözüm açıktı yani kapalı ama açıktı.Gözüm açıkmış gibi etrafı görüyordum bu sefer gözümü açtım yatakta bir doğruldum sonra etrafıma baktım.Gene gözlerimi kapadım ve aynı gözlerim açıkmış gibi görüyordum hiçbir farkı yok yani,emin olmak için yataktan kalktım ve masamın yanına gittim birşeyler karıştırdım gene gördüm gözüm kapalıyken net bir şekilde..Arkadaşlar nedir bu ilkdefa başıma geldi böyle birşey?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 bilmiyorum ama bana kapattığını sanmışsın gibi geldi uyku hali olabilir. bana öyle geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kendineiyibak Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Parapsikolog'un söylediği gibi olabilir. Astral Seyahat diyebilirdik ancak aynı noktadan gözlemliyorsun etrafı sanırım, bu durumda astral seyahat olamaz. Rüya gördün sanırım, bir ara bana da olmuştu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 astral olamaz çünkü etrafı karıştırmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 3.göz çakrası ve astral beden olayı bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amet Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Fakat bu olay olduktan sonra bida yatmadim normal kaltim.Uyumus olsam bnde ruya sanirdim parapsikolojiyle ilgileniyorum fakat daha once boyle bisey basima gelmemisti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 auyuyla uyanıklık arasında bu durumlar olamakta korkulucak veya enteresan bi durum yuk beynin uyku kısmı ikiye ayrılır bu durumlarda bi taraf uyuma komutu bi taraf uyanma komutu verir yorgun veya kafan dağınıkken olur genelde ara sıra bana da oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amet Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Anladım bu gece denemeler yapcam belkide böyle bi özelliğim vardır:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Bence de denemen gerekir. Gözlerin kapalıyken görebiliyor musun yoksa sadece uykuyla uyanıklık arası olan bişey mi bu. Mesela bende uyku anında etrafımda konuşulanları duyuyorum. Bi de üstüne aynı anda rüya bile görebiliyorum. Uyku hali uyurken gezebiliyor insan. Bu tarz bişey mümkün yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 size küçük bşr sır vereyim uykudan önce gözlerinizi 3 dakika kadar hiç kapatmadan açık tutmaya çalışın,sonra da uykudayken birisi gelip baksın gözleriniz açıkmı? yoksa kapalımı? birde uykuya dalma anında yarı bilinç anında bu bahsettiğim gözü açık uyuma olayı olmuştur sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 3. göz olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.