Jump to content

Enterasan bi olay yaşadım??

amet

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum fakat pek yazmıyordum...

Dün okuldan gelmiştim ve çok yorgundum biraz yatiyim dedim yattım ve 2-3 saat uyudum sonra kardeşim üst kata odama gelmesiyle uyandım.Kardeşim kağıt alıp odadan çıktı.Sonra bnde uyumaya dewam etmek için gözümü kapadım fakat enterasan bir şey oldu gözüm açıktı yani kapalı ama açıktı.Gözüm açıkmış gibi etrafı görüyordum bu sefer gözümü açtım yatakta bir doğruldum sonra etrafıma baktım.Gene gözlerimi kapadım ve aynı gözlerim açıkmış gibi görüyordum hiçbir farkı yok yani,emin olmak için yataktan kalktım ve masamın yanına gittim birşeyler karıştırdım gene gördüm gözüm kapalıyken net bir şekilde..Arkadaşlar nedir bu ilkdefa başıma geldi böyle birşey??:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

auyuyla uyanıklık arasında bu durumlar olamakta korkulucak veya enteresan bi durum yuk beynin uyku kısmı ikiye ayrılır bu durumlarda bi taraf uyuma komutu bi taraf uyanma komutu verir yorgun veya kafan dağınıkken olur genelde ara sıra bana da oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence de denemen gerekir. Gözlerin kapalıyken görebiliyor musun yoksa sadece uykuyla uyanıklık arası olan bişey mi bu. Mesela bende uyku anında etrafımda konuşulanları duyuyorum. Bi de üstüne aynı anda rüya bile görebiliyorum. Uyku hali uyurken gezebiliyor insan. Bu tarz bişey mümkün yani.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

size küçük bşr sır vereyim uykudan önce gözlerinizi 3 dakika kadar hiç kapatmadan açık tutmaya çalışın,sonra da uykudayken birisi gelip baksın gözleriniz açıkmı? yoksa kapalımı? birde uykuya dalma anında yarı bilinç anında bu bahsettiğim gözü açık uyuma olayı olmuştur sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...