VictoRia Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2008 Arkadaşlar bu soru amerikada FBI tarafından seri katillere sorulan bi soru imiş,ve IQ yüksek bi çok katil buna doğru cvb vermiş,bakalım sizn yorumunuz ne olacak. İki kızkardeşin anneleri amansız bir hastalığa yakalanıp vefat eder. Büyük bir cenaze töreni düzenleniyor, Bütün akrabalar cenazeye geliyor, Kardeşlerden küçük olanı daha önce hiç görmediği bir çocuğa aşık oluyor, hep onu düşünüyor ama bir daha onu göremeyeceği için ümidi kesiyor, Günler bu şekilde ilerlerken kardeşlerden büyüğü de hayatını kaybediyor. NEDEN??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 aşık oldugu cocuk once annesini öldürmüs sonra kardesini ama ona kıyamamıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 seri katil değilsin wahsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 seri katil değilsin wahsi öldürmek fantezilerim arasında degil zaten infaz kurtulus çünkü işkenceyi severim hertürlüsünü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Allaaaaahh ben topukluyorum buralardan ozaman:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 topukları kırılan bi insan yürüyebilirmi acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 yaaaaaaaa anneciiiiiiiimmmmmm:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 kız gördüğü çocuğu cenazeden sonra göremediği için deliye dönüyor.Çünkü aşık..Çocuk annesinin cenazesinde gördüğü için,tekrar görmesi için yeni bir cenaze olması gerekiyor. Bu yüzden kız ablasını 956 bıçak darbesi ile neiahahauhzahdsii ohşşjj öldürüyoor evet BEN SERİ KATİLİM!! ...(üç nokta bir ipucu, beyaz tavşanı takip edin.. işte bu da bir ipucu) itiraf.com'da beni bulun. ovyeea 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 yaaauuuuuuufffffff ben soru sorduğumda konuyu uzatamıcakmıyımmm her soru sorduğumda Locked hızır gibi yetişiyosun heeee:D Ama sen bi katilsinnnn:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 karma borcun birikti:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 locked ben sölücektiimmm... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 hadi hadiiii pitch gece yoktuunn seeen:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 locked ben sölücektiimmm... hehe ben cevabı yazmayacaktım ama yaz dedi. Mecburen yazdık sonra geldi çemkirdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 heheheheee...çemkirişler bi işe yaradımı ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 bu soruyu ilk gördüğümde doğru cevap vermiştim ama benden önce cevap verilmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 aaa sende katilsin yaniiiiiiiiiii:D Allahımmm site seri katillerle doluymuşşşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 katil değilim ama katil mantığıyla düşünebilirim oke;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 aaa sende katilsin yaniiiiiiiiiii:D Allahımmm site seri katillerle doluymuşşşşş yayınımıza bir parça ile devam ediyoruz http://www.youtube.com/watch?v=V-5GgI59hjw 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkay18 Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 berky bu sırrı çözdü ... kız kardeşi sevdiği çocuğu görememenin verdiği acısıyla ümiT'i kesiyor yanıt bu işte bu arada ümit ablası oleyo ( her nekadar soru amerikalılar için yapılmış olsada orda da hope isimli vatandaş vardır mutlaka ) :) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karasuordegi Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 bnce bu sorunu cevabı kız kardeşini öldürmş çünkü adamın cenazelere gittigini düşünüo ve tekrar başka bir cenazeye gelicegini düşünüdügü için kardeşini öldürüo biraz karışık yazdm ama umarım anlaşılır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 kız kardeşi öldürüyor kızı onu yine görebilmek için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 küçük kardeş öldürmüş çocuğun cenazaye gelme umuduyla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 o değilde küçük kız kardeş öldürmüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Küçük kardeş öldürüyor ablasını cenazede o aşık olduğu çocuğu tekrar görebilmek için... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 cevap 1. sayfada var zaten.. yorulmayın gencler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.