GaLaKSi Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2008 Etrafta çakallar,ellerde bıçaklar. Duyduğuma göre yakında canını alcaklar. Hayatının peşinde onlarca alçak var. Senden önce aynadaki,bu canımı alcak var. Bilfiil hergün içtim,deliler gibi. Afilli kaldırımlar geri verdimi gençliğini? Bilmenizi isterim sildiğimi. Onu,onun hakkında bildiğim herşeyi. Üç seneyi yırttım,yazdığın mektubu. Benim gibi ışıkların sönerse yak mumu. Hiçbişeyi kalmamış adamdan korkulur. Oyun son bulur.Kimse sana sordu mu? Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi. Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi. Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi. O yüzden onun gibi,şişenin dibi. Camlar düştü yerlere,elim elim kan içinde.Yanıma gel yanıma anne. İki yanımda iki polis,ellerim kelepçede,beni bul,beni bul anne. Herşeye eyvallah ama,sabrımın sınırı var. Benim doğduğum yerde çocuklar yalın ayak. Yürüdüğüm caddelerde,hanımlar salınarak. Kullandığım maddelerde etkiler kafa taşak. Herkez Sansar'ın peşinde Ekin kimin sikinde. Bi silah almalıyım dursun diye belimde. Feri yok bu gözün ama,sesim her yerde. Sabahları kalktığımda açmam hiç perde. Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk. Annesiyle kaldırımda bakışları donuk. Tavanlar basık,odalar boğuk. Sırtında hançerler,hava çok soğuk. Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk. Ben değilim o çocuk.Tanrım onu koru. Yolu zor,yolu dar,yolu kar. O yazar,o yazar,yolu var. Evimden uzaklarda geçirdim haftalar. Peşimde birileri var konuş*****ıyorum korkudan. Düşman ordudan değil ancak ordalar. Bütün varlığımı elimden aldılar. Evime dönemiyorum polis beni arıyor. Beklenmedik zamanlarda burnum kanıyor. Ne yesem kusuyorum bünyem kaldırmıyor. Olsunda bitsin diyorum kimse saldırmıyor. Kral mıyım soytarı mı?Çok garip konumdayım. Derin devlet olurum elbet.Müstarip durumdayım. Sanki film gibi yaşadıklarım. Şimdi düşmanım zamanında taşıdıklarım. Motorlar çalışıyor ben onların yolcusu. Çektiğimiz aynı çile, sağcısı solcusu. Camlar düştü yerlere,ellerim kan içinde. Düşlediğimiz evi al,sonra yan içinde! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GaLaKSi Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 YazdırHata Rapor EtDel.icio.us'a EkleArkadaşına Gönder Susmalıydı bugün herkes yakalandık bir kez Ölümse çok yakındı kandırıldık son kez Önüne gelen herkesi ez olmadı mı kes Felsefeniz çok gariP insanlar ayrı bi tiP KoPucaksa koPsun iP bitecekse bitsin Beni sevmeyen varsa SİKTİR oluP gitsin Sensin ve senin sesin Yeter artık kesin Rüzgar gibi dert eser bugün burada kesin KolPa olan dostlarım bu sözleri yesin Gözlerini kaçırmadan kulak veriP dinlesin İnlemeler fazla sürmez bu raP bitmez Duygusala bağlamışız tek bir çiftte yetmez Yemez mi gözün acaba evet fersah kaba Ama kimsenin kalbini isteyerek kırmaz Biraz umursamaz ama duygu var az biraz Yaramaz çocuklar gibi gözyaşım akmaz Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Derdime derman olabilecek yolu bilecek, hatta yolabilecek, kovabilecek Olasılıklardan beni uzak tutun Bağlamaz ağlamaz gözlerim artık ruhum beni terk etti (ah) yalnızım Alın yazımı kim yazdıysa kim koyduysa beni bu dünyaya Alayına lanet bir bira uğruna can yakabilirim Boş kadehlerde düşmanım Bir sigara için katilim adiyim acımayın Tutamadım sözlerimi affet Yak bakalım mahvet katlet bedenimi jiletlerle bedenim toPrak olsun Seninde çiçeğin solsun dolsun gözler tutamadığım eller ellerin oldu ŞaraP benim mekan emniyet haraP benim dikkat et veled İster lanet oku ister çek vur dertler bitecekse beni durdur kendimi vurdur Namusuma bedenim surdur. Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Hangi sözü tuttu kaderim hangisi Çile varya bendeki harbici Çekinmeden yazar dedim ben kalkamaz ama düşer dedim ben GÖTVEREN ler mi beni sevecek Beklemem bir gün geri gelecek Hiç bir laf etmeyiPte gidecek Kim derdi bir gün geri gelecek Dönmeseydin keşke geri git Hangi cehennemden geldiysen Sevmiştin tabi bir aralar İT Git bu şarkıyı dinlediysen Sevgim değil kinim yazdı Dengim değildi zati böcek Bak bu örümcek ağı örücek TakılıP kalıcak sinek ölücek Vede başka kimseyi sevemeyecek Benim onu artık sevmediğim gibi Başka kimseyi göremeyecek Benim onu görmek istemediğim gibi Görmediğim gibi anlamadın Sevmediğim gibi sallamadım Yalanlamadım ki tamam doğru Bu gece gelmedi yine benim uykum Yine seni duydum yazıklar olsun Yine beni buldun affetmedim Yalan söyledin katletmedim Kimsenin içindeki duyguları Duymak istemem alkışları Temmuz ayında yaşar kışları İşkencelerimi sende çek Kimse duymayacak haykışları Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini İçten yazdım sözler yetmez hastalık bitmez çevremde Yanında yanan ve sonuna kadar seninleyim anne Öl de öleyim ,gülde güleyim, sev de seveyim senin için (ah) Sensiz ben bir hiçim kan ağlar heP gözlerim Sevmek zordu ben sevdim tek sevgilim sensin Bitmedi dertler dostlar namertler hepsi sertler Tuttuğum dal kalmadı istedim ama olmadı YaPamadım anne affet İstanbul bu lanet Hayallerim yine olmadı izleri gözükür ölümün Hatıralar beni sarmadı isterim bir umut günümün Gün batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım Almış kafamı gitmişim (bak) düşler Peşimden sürükler Terse gider düşler gümüşler benim için sahte gözyaşlarıysa Bedelimi ödedim Pervuatse kahPe Gün batar bense karanlıkta yelken açtım Yeni bir darbe kaPanır Perde beni yere serde bitsin artık bu işkence Söylediklerimi aklından çıkar geçerli değil çünkü onlar Sizinle olsun sıcak kucaklar şimdi çek git göründü yollar Bu sokak bu gece çok karanlık kim Peki dostum arkamı kollar Aşkımız markalara endeksli Peki bir yürek kaç dolar Böyle olmaması lazımdı Planlar böyle kurulmadı Mahkememdesin sanık sensin tahmin ettiğin gibi yargıcın Mümkünse arama bir daha çek git midemdeki sanki gastirit Yani senle bi alakası yok Son bir lafım var HASTİRİT Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.