faust Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2008 arkadaşlar tütsü vb. malzemelerin yapımını öğrenebileceğim bir kaynak biliyormusunuz? Kitap,e-kitap... Tavsiye edebileceğiniz varmı hiç? Benim bildiğim galiba bir tek cadının mutfağı diye bir kitap vardı fakat o da piyasa da tükenmiş:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 cadının mutfağa,cadının bahçesi cadının evi... ya ben biliyordum bir kitap ama o da ayen tükenmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 bi bilen olsa ah olsa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 bi bilen olsa ah olsa... eğer ingilizce kaynak işine yararsa bana özelden ulaş...fazla uzun olduğu için çevirip koymamın imkanı yok önceden söyleyeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 belfalas uzunda olsa bana pm ile bana gönderebilirsin ben çevirebilecek arkadaşlar tanıyorum;) bende merak ettim doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 banada atarmısın -------------------- sen koy en iyisi :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 banada atarmısın -------------------- sen koy en iyisi :p evet öyle yapmam daha iyi olucak...düzenleyip eklerim konuya birazdan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 (düzenlendi) tütsü yapmakta birşey yok. Hangi maddeleri yapacaksan gölgede kurutacaksın. İyice kuruttuktan. Sonra bunları bir havanda iyice döverek karıştırcaksın. sonra nargile kömürü üzerine koyacaksın. (direk değil mesela bir tas içine koyup mangala koyacaksın) yani zor tarafı yok. Ocak 11, 2015 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Teşekkürler sirius ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 ayrıca mangal kömürü ile mangal yakmak çok zordur, bu yüzden nargile kömürlerini kullanırsanız apartmanda dairenizde de tütsü yakabilirsiniz. Hızlı yanan nargile kömürleri var dakikada yanıyor ve kor hale geliyor, tütsülerinzi bu kömür üzerine koyabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Peki nargile kömürünü nereden bulabiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Peki nargile kömürünü nereden bulabiliriz? izmir'de kemeraltında satılıyor. ayrıca sadece nargile satan dükkanlar var, oralarda nargile kömürü bulabilirsiniz (çabuk yanandan isteyeceksiniz.) Bunun dışında nargile, tatha kutu gibi turistik hediyelik eşya satan dükkanlarda nargile kömürü satabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Teşekkürler. Istanbul'da da Kapalıçarşı tarzı yerlerde bulabiliriz sanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 İstanbul'da aktarlarda satılıyor. Kapalıçarşıda da vardı. Ama sirius'un dediği gibi, çabuk yananlardan isteyin. Yoksa bildiğiniz mangal kömürü veriyorlar ve siz onu dakikalarca yakmakla uğraşıyorsunuz. Çabuk yananlar, tek bir kibritin yarısı bile yanmadan tutuşuyor neredeyse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Tütsü yapımını biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Ben de merak ettim. Youtube'da bulabildiğim en iyi anlatım şu: http://www.youtube.com/watch?v=IcTZ2PSrjmIHem çubuk, hem hamur olanı anlatmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Ben şuan bitkileri kurutup pamuk ipliği veya ince bir iplikle birbirine bağlayarak yapıyorum. Fena olmuyor açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Hmm ben de merak ettim şimdi yapımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Tütsü yapımını biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız? Kurutulmuş bitkileri alıyorsunuz. Havanda çok iyi bir şekilde toz alana kadar tek tek dövüyorsunuz. Havan taş havan olsun mümkünse veya demir havanlar da kullanılabilir ama ahşap olmasın, iyi dövemezsiniz. Tüm bitkileri toz yapınca, karıştırıyorsunuz. Ve tütsünüz hazır oluyor.... Nargile kömüründe de tütsünüzü yakabiliyorsunuz. Gayet basit, anlaşılmayacak bir noktası yok. onun dışında koni şeklinde tütsü hazırlama ve çubuk tütsü yapma olaylarına da girmişliğim var ama hiç gerek yok ve çok da etkili olmuyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Çok doğru dediniz.Ahşap havan büyük küçük pe işe yaramıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Burada nasıl denmemiş şaşırdım.Buhurdanlık denilen tütsü yakan aletler var arkadaşlar ve nargile kömüründen çok daha sağlıklı bir çözüm,kazara yanma veya leş gibi kokan duman soluma olasılığı en aza iniyor.Şöyle şeyler: buhurdanlık - Google'da Ara Soldan birinci gibi görünenler uygundur.Üste toz haldeki bitki,reçine ve talaş karışımı yukarıya konuluyor ve sulandırılıyor özetle.Yalnız şunu bilmelisiniz ki koyduğunuz karışımın suya oranla az olması lazım.Epey a yoksa çok yoğun bir kokuyla karşılaşabilirsiniz... Not:Ben bildiğimiz tütsüyü buhurdanlığa uyarladım.Reçine ve talaş kullanılmasına gerek var mı emin değilim,bilen varsa düzeltmesini rica ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Tütsü yapımında kullanılan akgünlük ağacından bahsedilmiş. Belki fikir verebilir. goo.gl/Pd5gX9 (odatv.com/bugun-sadece-cali-deniyor-ama-bir-zamanlar-altin-degerindeydi--2409171200.html) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.