Jump to content

Canınızın Çok Sıkıldığı Bir Anda Sizi En Mutlu Eden Şeyler Nelerdir?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

hepimize uğrar bu can sıkıntısı.....:)

----------------------------------------------

önce ben başlayayım__kocaman çikolatalı pastaya yumulurum bunun kadar zevk veren hiçbirşey yoktur benim için:) tabi biranlık...

Yanıtlama zamanı:
arka fonda duman - ah çalması, yanında da sigara-kahve ikiLisi...

arkadaş ağzımdan almış lafı beni sıgarada kesmez sıkıntılıysam nargile olucak bide duman offf demeyin keyfime

Yanıtlama zamanı:

Benimde aklıma ilk olarak çikolatalı kocaman bi pasta geldi ama canım sıkkınken olmuyo hiç elimin altında :confused: Bak işte şimdi bu duruma canım sıkıldı :D Üff olsada yesek

Yanıtlama zamanı:

otogara gidip nereye gıttığıne bakmadan bı otobüse atlamak...Şimdiye kadar hiç yapamadım içimde uktedir...Yapamamamın tek sebebi de gözü kör olasıca züğürtlük :p ama her otogara gidişimde gitmediğim yerleri çekio canım...Hiç tanımadığım bi yerde hiç bilmediğim insanlar arasında dolaşmak sadece bu beni sakinleştirebilir...

Yanıtlama zamanı:

uzun zamandır yapmak istediğim bişey otogara gidip hareket edecek ilk otobüse bilet alıp gitmek ama zaman ...

Yanıtlama zamanı:
uzun zamandır yapmak istediğim bişey otogara gidip hareket edecek ilk otobüse bilet alıp gitmek ama zaman ...

ve para...Aslında tren yolcuğu daha zevkli olurdu en azından sigara içebiliysun :p

Yanıtlama zamanı:
karlı bi günde güzel olabilir yapmak lazım onuda

Ben denedim her ne kadar iş için yaptığım bir seyahat olsa da keyif vermişti...ama sadece kendim için yaptığım bir seyahat çok daha sakinleştirici olur eminim..

Yanıtlama zamanı:

benden sana tavsiye 9 saatin üzerine çıkarma :D sakinleştirici olmaktan çıkıp işkenceye dönüşüyo

buz gibi suya atlamak olabilir

Yanıtlama zamanı:

bende severim ama tren sesi beynime işlemişti bide oturmaktan berbat bi hal oluşmuştu ama en güzeli başını cama yaslayıp manzarayı izleyerek gitmek

bide eğer müziğin varsa kısa bi uykudan sonra sabahın ilk ışıklarıyla gözlerini açmak

Yanıtlama zamanı:

evet kulaklığım takılı olduğundan trenin sesini duymadım ama...O güselim tren yolculuğunu uyuyarak ziyan etmekten mi bahsettin sen...yok yok yanlış anlamış olmalıyım :p

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...