tears_of_rain Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 hepimize uğrar bu can sıkıntısı..... ---------------------------------------------- önce ben başlayayım__kocaman çikolatalı pastaya yumulurum bunun kadar zevk veren hiçbirşey yoktur benim için:) tabi biranlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 birinin çıkıp Naked tourist den it' me çalması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 canım sıkkınken,ders çalışmak feci iyi gelio bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 arka fonda duman - ah çalması, yanında da sigara-kahve ikiLisi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 bikac saniyecik de olsa sevgilimin sesini duymak, tüm sıkıntılarımın yok olmasına yetiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 arka fonda duman - ah çalması, yanında da sigara-kahve ikiLisi... arkadaş ağzımdan almış lafı beni sıgarada kesmez sıkıntılıysam nargile olucak bide duman offf demeyin keyfime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Londra'ya tek gidis ucak bileti....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 çikolata tabi ki tek geçiyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Benimde aklıma ilk olarak çikolatalı kocaman bi pasta geldi ama canım sıkkınken olmuyo hiç elimin altında Bak işte şimdi bu duruma canım sıkıldı Üff olsada yesek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 uyku... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 direk uyumalıyım yoksa yatışmaz cnmın sıkıntısı beni en mutlu eden şeyyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 bir arkadaşımın arayıp seyahat teklif etmesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 müziği son ses açıp deli gibi dans etmek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 canımın sıkıldığı duruma bağlı ama araba sürmek hepsini geçirebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 otogara gidip nereye gıttığıne bakmadan bı otobüse atlamak...Şimdiye kadar hiç yapamadım içimde uktedir...Yapamamamın tek sebebi de gözü kör olasıca züğürtlük ama her otogara gidişimde gitmediğim yerleri çekio canım...Hiç tanımadığım bi yerde hiç bilmediğim insanlar arasında dolaşmak sadece bu beni sakinleştirebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 uzun zamandır yapmak istediğim bişey otogara gidip hareket edecek ilk otobüse bilet alıp gitmek ama zaman ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 uzun zamandır yapmak istediğim bişey otogara gidip hareket edecek ilk otobüse bilet alıp gitmek ama zaman ... ve para...Aslında tren yolcuğu daha zevkli olurdu en azından sigara içebiliysun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 karlı bi günde güzel olabilir yapmak lazım onuda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 karlı bi günde güzel olabilir yapmak lazım onuda Ben denedim her ne kadar iş için yaptığım bir seyahat olsa da keyif vermişti...ama sadece kendim için yaptığım bir seyahat çok daha sakinleştirici olur eminim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 benden sana tavsiye 9 saatin üzerine çıkarma sakinleştirici olmaktan çıkıp işkenceye dönüşüyo buz gibi suya atlamak olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 9 saatin üstüne çok çıktım .... seyahati sevdiğim için bana koymuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 bende severim ama tren sesi beynime işlemişti bide oturmaktan berbat bi hal oluşmuştu ama en güzeli başını cama yaslayıp manzarayı izleyerek gitmek bide eğer müziğin varsa kısa bi uykudan sonra sabahın ilk ışıklarıyla gözlerini açmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 evet kulaklığım takılı olduğundan trenin sesini duymadım ama...O güselim tren yolculuğunu uyuyarak ziyan etmekten mi bahsettin sen...yok yok yanlış anlamış olmalıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 sabaha karşı kısa bi süre e okadarda olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 neyse hadi bu seferlik olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.