boogee Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 Not: Çalışmalar Kendisinden Gnoxis.com icin Alınan Özel İzin ile paylasılmıstır!!! Teşekkürler Kaan http://img138.imageshack.us/img138/8318/kaan1xr7.jpg http://img138.imageshack.us/img138/318/kaan2ac2.jpg http://img81.imageshack.us/img81/9121/kaan3gv5.jpg http://img214.imageshack.us/img214/6729/kaan4pb5.jpg http://img214.imageshack.us/img214/966/kaan5yj5.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 şimdi ben Kaan a mı tesekkur etsem boogee ye mi?...kaan gercekten guzel calısmalar devamını bekleriizz...boogee sendee gnoxis e ekleme ile yükümlüsün...sanada tskler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ben ikinize de tşk ederim... çok güzel ve emek isteyen çalışmalar... pithc sana tşk yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 tskler birun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 utandım şimdi:D neyse boogee gerçekten çok güzeller üçüncüsü çok etkileyici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 3.sü favorim zaten ben tesekkur ederim efenim hem ben naaptımki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 üçüncüsü çok güzeldi.. sonuncusu da etkileyici ama... izin alabiliyosan, diğerlerini de - ki varsa- görmek isteriz boogee devamı gelcek dimi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 İlk resmi özellikle çok beğendim.. Devamı da gelirse çok güzel olur.. .. Kaan ' a ve sana teşekkürler boogee.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 tesekkur ederim efenim ilgin icin..saygılar sunarım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 teşekkurler booge çok güzel çalışmalar.kaan i kaplan ı da tebrik ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Kaan İ. KAPLAN'a basarilar..calismalarinin devamini merakla beklicem.. 1. ve 3. foto benim de favorim.. paylasim icin de boogeecime tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 e burda artık kendisi ekler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 çalışmalara bayıldım bende 1 3 beğendim ikinizede teşekkürler emeklerinize sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothguy44 Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 slm arkadaslar ben kaan ismail kaplan bu siteyi boogee sayesinde tanidm çok tesekkürler kendisine benm resimlerimi buraya koydugu için sizlerde sagolun resmlerimi begendiginiz için çok çok sagolun....... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 slm arkadaslar ben kaan ismail kaplan bu siteyi boogee sayesinde tanidm çok tesekkürler kendisine benm resimlerimi buraya koydugu için sizlerde sagolun resmlerimi begendiginiz için çok çok sagolun....... gothguy devamını bekleriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothguy44 Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 pek bilmiorm daha resim eklmeyi yeni üyeyim daha dün üye oldum ben yaparm boogee den rica ederm o koyar ben ögrenene kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 slm arkadaslar ben kaan ismail kaplan bu siteyi boogee sayesinde tanidm çok tesekkürler kendisine benm resimlerimi buraya koydugu için sizlerde sagolun resmlerimi begendiginiz için çok çok sagolun....... biz tşk. ederiz. çalışmalarını bizimle paylaştığın için... devamını bekliyoruz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2008 aramıza hosgeldin gothguy:) yeni calısmalarınıda sabırsızlıkla bekliorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.