boogee Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 http://www.basibozuk.info/basibozuk.jpg Başıbozuk 2002 yılında izmirde kuruldu. Grup en başta Tibet Çakar (vokal) ve Cüneyt Aykulteli (solo gitar) açılış yaptı. İlk demoları olan "Zaman" isimli parçaları radyo D maksimum rock programında yayınlandı. Ancak uzun bir davulcu ve bas gitarist arama süresinden sonra 2003 yılının sonlarına doğru grup bugünki halini aldı. Davulda Onur Yıldırım,bas gitarda Cemal Kayaoğlu solo gitarda Cüneyt Aykulteli ve vokalde Tibet Çakar olmak üzere grup tamamlandı. İlk demolarını 2004 yılında kimsecikler isimli şarkıya yaptılar.Ayrıca grup kendi bütçesiyle bir klip çekti.(Ancak kamera şakası gibi birşeydi) Deep rock barda ilk konserlerini verdiler. Bunun yanında ilerleyen senelerde festivaller konserler ve çeşitli organizasyonlarda bulundular. Roi rock bar iken bir süre orda bir bar grubu olarak devam ettiler. 2004 yılında köprüaltı tatoo piercing salonlarının sponsorluğuyla bir demo albüm çıkardılar. "Şimdi", "git" ve "kimsecikler" isimli şarkılarıyla.Daha sonra grup sponsorla küçük bir anlaşmazlık yaşadı. 2005 yılında "bizden geçti", "yak ışıkları" isimli şarkıların kayıtlarını tamamlayıp internet üzerinden yayınlamaya başladılar.2006 yılında gruba saksofonu ve klavyesiyle Ozan Çoruk dahil oldu.2007 yılının ocak ayında "YAK IŞIKLARI" na klip çeken grup şuan albüm kayıtları ile ilgilenmektedir. Not: Grubun Demo Parçalarını buradan http://www.gnoxis.com/music/album/id_15/ dinleyebilirsiniz:) YAK IŞIKLARI http://www.youtube.com/watch?v=RIqi11YlV4w Gördün mü ne kadar iğrenç olabilirim Kördüğüm bu bırak kendim çözebilirim Yenilmiyorum hayır sadece susuyorum Cümlelerim eskiyor sadece susuyorum Kırıldın mı? Ölmekten daha beteri varmış Cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış Kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum Atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum Yak ışıkları oyunu boz Kuralları sen koy Söndür ışıkları Karanlığı ver Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim Ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum Hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum Yak ışıkları oyunu boz Kuralları sen koy Söndür ışıkları Karanlığı ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ooo sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vaSSago Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 her zaman takdir ettiğim bir grup "ben yaptım" parçalarını da ayrı bir hassasiyetle severim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 ayrıca grubu canlı izleme sansı olanlar kacırmasın derim tibet felaket costuruo adamı izlemekten sıkılmadıgım bi gruptur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 şimdi nerde calıolar peki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 cuma cumartesi gunleri izmir alsancak kıbrıs sehitligindeki silence rock bar da carsamba ve pazar gunleride bornova kucuk parktaki guardian rock bar da sahne alıyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
agharta Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 başıbozuk olmadan önce birz çalşmışlıım olan güzel insanlar.şimdiki davulcularınıda ben önermiştim.ne zamandr mekanlarına gidemiorum kusura bakmasınlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 vay klipleridemi vardı güzelmiş. canlı performanslarınıda izlemeyi isterdim. 'bırak seveyim' şahsen en harika şarkıları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 bizden gecti - yak ısıkları - karanlıkta -kimsecikler hepsini severim hepsini ehehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 karanlıkta parçasıda çok güzel ama yak ışıkları değişmem yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 hala canlı olarak dınleyemedin ben ya ismini çok duyuyorum aslında su aralar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Bence çok başarılı bir grup Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 yak ışıkları.. anısı da var bende:( çok seviyorum bu şarkıyı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yes başıbozuk..Severim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 bu şarkıyı 2 sene once dinlemiştim ve hastası oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Şarkı sözleri evet çok güzel ama gitar olarak pekte beğenemedim ben bu grubu belki gitarda bir değişiklik yapsalar çok daha iyi yerlerde olurlar . Gerçi günümüzde entrmanlara (gitar,davul,bass) önem veren bir dinleyici kitlesi kaldımı oda bir tartışma konusu tabii. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Bizden Geçti .. "Kanıtlayabilirim size öldüğümü" en cok o kısımda etkilenmiştim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 TARİH: 27 MAYIS ÇARŞAMBA YER: İSTANBUL/TAKSİM PULP BAR GİRİŞ:10 TL BAŞLANGIÇ SAATİ: 22:30 ********************************* TARİH:28 MAYIS PERŞEMBE YER:ESKİŞEHİR/ 222 GİRİŞ:10TL BAŞLANGIÇ SAATİ: 23:30 **GİRİŞ ÜCRETLERİNE BİR İÇKİ DAHİLDİR Bilginize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Çarşamba günü haftasonu yapsalar ya bizde rahat rahat gitsek... İş dolayısıyla tavuk gibi erkenden yatıyorum gidip görmeyi isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.