ensiferum13 Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 http://aycu06.webshots.com/image/42725/2001229954587925145_rs.jpg fantastik&bilimkurgu severlerin uzun süredir beklediği dragonlance movie 15 ocaktan itibaren raflardaki yerlerini almaya başladı. Amazon.com, CDUniverse gibi sitelerde satılmaya başlanan filmin DVD fiyatı 15$ civarında. umarız türkiye de de en kısa zamanda raflardaki yerini alır. filmin fragmanı: Dragons of Autumn Twilight - Dragonlance - Trailer kaynak:frp.net 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 frp severler hemen cabuk olun zarlar size gelmeden yetişin...ensi haberin için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 özellikle ejderha mızrağı serisini okuyanların şiddetle edinmesi gereken dvd:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 uff... tamamını 3D yapsalarmış süper olacakmış. bence asıl film için bir nabız yoklaması amacıyla yapılmış bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 sonunda izleyebileceğiz animasyon da olsa. Teşekkürler bugun aldığım en güzel haber bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 evet animasyonda olsa izleyebileceğmiz bişey yaptılar.filmini yapsalar sallıcaklar ortalığı haberleri yok.yüzük falan hikaye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 vay be.En sevdiğim fantastik seri ve kahramın olduğu seri (NİCKİME BAKINIZ LÜTFEN :D ) Yalnız şeyi anlamadım,altta bir zindalar ve ejderhalar hikayesi yazıyor.Ne alaka tamamen farklı sistemler.(eh aynı ırklar var farklı ırklarda var )Onu çözemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 ölmeden önce sinema salonunda film olarak izleyebilecek miyiz acaba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Ben Eragon ve Zindan ve Ejderhaları gördükten sonra hiç umutlu değilim.(lotr süper ötesiydi ona laf yok )Eragondaki Saphirayı gördüyseniz hak verirsiniz ne o öyle güvercin gibiydi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 yapımcılara yardımcı olmak maksatlı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 hepsi cok uyumlu oldu gerçekten.ama faramir in tanis olmasını istemem.cok cocuksu kalıyor boromir olsa cok daha iyi olur bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 evet doğru bir de caramon kitapta 2 metre gibi tasvir edilmişti yanlış hatırlamıyorsam o yüzden 1.70lik crowe olmaz. aklımada tek gerard butler geliyor. 300deki. -------------------- youtube'da animasyonu var http://www.youtube.com/watch?v=LbtTPL_WGN0 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 evet caramon bir paladin.hayvanımsı bir savaşçı.crow a asla gitmez.gerard butler cok uygun bencede. ya üçüne beşine bakmıcam artık angelina&brad pitt i oynatsınlar isterlerse ama yapsınlar artık:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 evet ya ölmeden önce izlemek istiyorum 4 seriden oluşan bir film ah ah ah:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 animasyon da olsa filmi bulup izledim sonunda acaip mutlu oldum acaba serinin geri kalan 3 kitabının da animasyonunu yapacaklar mı. çünkü kendimce araştırdım ortada yoklar hala. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.