Guest astroakademi Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2008 UMURHAMATAHAYİL ADLI KULLANICINIZ SU KARAKUŞ TARAFINDAN YAYINLANAN VE UYGULAMASI ÖĞRETİLEN GEZEGEN BÜYÜLERİNİ http://WWW.SUTESTİSİSUYOLUNDA.COM ADLI SİTEDEN ÇALMIŞ VE İZİNSİZ YAYINLAMIŞTIR. SİTENİZDE YAYINLANAN BÜYÜ UYGULAMALARI HAKKINDA SORULAN SORULARA UYDURMA, KOMİK, GERÇEK DIŞI YANITLAR VERMEKTEDİR. KENDİSİ VE SİTENİZ HAKKINDA SAVCILIĞA BİLİŞİM SUÇLARI KAPSAMINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR. EN KISA ZAMANDA SİTENİZDEKİ GEZEGEN BÜYÜLERİ ( VENÜS BÜYÜSÜ, JÜPİTER BÜYÜSÜ, MARS BÜYÜSÜ V.S.) SAYFALARININ VE VERİLEN YANLIŞ YANITLARIN KALDIRILMASINI İSTİYORUZ. BU ŞEKİLDE SİTENİZ SUÇLU DURUMA DÜŞMEKTEN KURTULABİLİR AMA ŞAHIS HAKKINDAKİ ŞİKAYETİMİZİ GERİ ALMAYACAĞIZ. BİLGİNİZE SU KARAKUŞ WWW.SUTESTİSİSUYOLUNDA.COM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ya hep böyle bişi beklemiştim ben bi cevap veriyim biraz calıntı ama olsun :D bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). üyeler gnoxis'e yazdiklari post'larin telif haklarini michael jackson'a devretmi$ sayilirlar. sitede yazilanlari kaynak belirtmeden word'e aktarip "fw: turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir. :rofl: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 arkadaşlar bu nedir yaa bu doğrumudur yanlış bilgilermi alıyoruz burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 bu ne yav nisan 1 e daha çok var.. internet ortamında bilgi paylaşımı ne zamandır suç oldu ki... madem bilgileriniz bu kadar önemli sağ tıklama özelliğini kaldırırsınız o kadar.. kendinize reklam yapacak başka işler bulun... bakın bu sayede sitenizin ismini ilk defa duyduk... hade canım hadeeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 aldıgınız bilgiler dogruda insanlar reklam için napcaklarını sapıttılar oooooooooooof öldüm yaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 adminimizden açıklamasını bekleyin arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 eğer gerçekten reklamsa hemen bir davada siz açın sevgili adminlerim:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 site adresi vermiş. ben versem çoktan taşlanmıştım. pardon banlanmıştım diyecektim. Gündem konuşmamızı da etkilemeye başladı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ya istiyoruz derken siz kac kişisiniz?? yoksa benim gibi şizofrenmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Sayın Karakuş, Kullanıcı sözleşmesi gayet açıktır bir okuyun, sonra da hiç bir şey elde edemeyeceğinizi anlayıp ben nasıl bir işe bulaştım diye başınızı taşlara vurabilirsiniz. Gelelim sizin konuya, bu hafta içerisinde para karşılığı büyü vb gibi aktiviteleriniz ile ilgili olarak tarafımızdan savcılığa başvurulacaktır. Ayrıca nişantaşında işletmekte olduğunuz mekan hakkında yetkili makamlara başvurulacak para karşılığı yaptığınız büyülerden ve toplantılardan bahsedilecektir. Bunların ne demek olduğunu biliyorsunuz umarım. Neyse sonuca gelelim, normal şartlarda kaldıracağımız yazıları kaldırmıyoruz buyrun dava açın bakalım bu işten kim zararlı çıkıyor. Not: Sitenizi hiç değiştirmeye uğraşmayın snapshotları alınmıştır. Saygılar ve Bol Şanslar.. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 koptum ya superdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 seviyorum bu adamı yaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ne güzelsin sen mescalin :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 bekleyin demiştim :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 brezilyadan getircem ben artık hocaları yaaa saglam üfürüyolarmıs ayrıca böyle reklam işlerinede girmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 süpersiniz tek kelime ile geçmiş olsun su karakuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 anaaaaaa akşam gazetesi yazarı bide... ıyyyyyy tiksindim birden akşam gazetesinden... bu kadarmı düştü... alem fmdede varmış aman amann su'yundanda koy ver bi tas içeyim gibi şarkılar calınmaz burda ama alem fmdende tiksindim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Sayın Karakuş, Kullanıcı sözleşmesi gayet açıktır bir okuyun, sonra da hiç bir şey elde edemeyeceğinizi anlayıp ben nasıl bir işe bulaştım diye başınızı taşlara vurabilirsiniz. Gelelim sizin konuya, bu hafta içerisinde para karşılığı büyü vb gibi aktiviteleriniz ile ilgili olarak tarafımızdan savcılığa başvurulacaktır. Ayrıca nişantaşında işletmekte olduğunuz mekan hakkında yetkili makamlara başvurulacak para karşılığı yaptığınız büyülerden ve toplantılardan bahsedilecektir. Bunların ne demek olduğunu biliyorsunuz umarım. Neyse sonuca gelelim, normal şartlarda kaldıracağımız yazıları kaldırmıyoruz buyrun dava açın bakalım bu işten kim zararlı çıkıyor. Not: Sitenizi hiç değiştirmeye uğraşmayın snapshotları alınmıştır. Saygılar ve Bol Şanslar.. şu asalete bakın yaa kozlar olunca bir başka oldu GNOXİS YHAAA:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ya iki dakka film izleyelim dedik yaptıgınız olaya bakın arkadaslar...ayıptır gunahtır...haber verilir dimi... "god must be crayz" filmini izliyordum...filmde bitti eglencede... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Kendi kazdığı kuyuya düşmek diye bi söz mü vardı ? helal mescalin, süper savunma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ya iki dakka film izleyelim dedik yaptıgınız olaya bakın arkadaslar...ayıptır gunahtır...haber verilir dimi... "god must be crayz" filmini izliyordum...filmde bitti eglencede... asıl film sukarakusta modcuum:D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 pitch sana tek bişi diyim god ın sopası yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ya bakın söyleticeksiniz beni...bırakın gerekenler yapılsın ve sonucunda kimin hapı suyla yutacagı belli olur...mescalin gereken acıklamayı yapmıs zaten... schezoo aman depresiv sen bana haber verecektin unutma kalpakla ilgili...:D:D:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 hap mı.. ıyyyk nefret ederim fitil öneririm ben herkese kalpak konusunda msj atarım simdi sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 :rofl:...dep supersin yaaa...:rofl: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar