Jump to content

Bu klip astrale çıkmayı kolaylaştırırmı?

tears_of_rain

Önerilen Mesajlar

:)günaydın arkadaşlar dün bir paylaşım sitesinden aratınca bu klibe rastladım konsantre olup izlediğimde ayaklarımın karıncalandığını hissettim ve gözlerim inanılmaz derecede ağrıdı (bunun nedeni odaklandığım için astralle alakası yoktur) sadece görüntüye değil sesede konsantre olunması gerekiyormuş umarım işe yarayan bişeydir:D

------------------------

--------------------

neden sorduğum soruya cevap alamadığımı merak ediyorum işe yaramayacak birşeyse bu konuyu kadırırmısınız:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Resmin ne gibi bir yardimi oluyor bilmiyorum ama bu ses beyin dalgalarini 20hz den 3hz ye indirmeye yarayan yani yavaslatan bir ses.Hatta "Brain Wave Generator" adli programda bu ve benzeri sesler bulman mumkun.Bu ses gercekten yardimci oluyor ama sadece bu sesi dinleyerek ya da bu resme bakarak astrale cikacaksin diye birsey yok:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet Arkadaşların dediği gibi bu ses insana daha kolay konsantre sağlıyor !!!

Bence Bu video yerine hazırlanmış program var denemenizi tavsiye ederim süper birşey!!!

Çeşitli ses dalgalarıda mevcut programda linki sizlerle paylamak istedim buyrun arkadaşlar:D

Download Tıklayın

Teşekkürlerinizi eksik etmeyiniz:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...