tears_of_rain Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2008 :)günaydın arkadaşlar dün bir paylaşım sitesinden aratınca bu klibe rastladım konsantre olup izlediğimde ayaklarımın karıncalandığını hissettim ve gözlerim inanılmaz derecede ağrıdı (bunun nedeni odaklandığım için astralle alakası yoktur) sadece görüntüye değil sesede konsantre olunması gerekiyormuş umarım işe yarayan bişeydir:D ------------------------ -------------------- neden sorduğum soruya cevap alamadığımı merak ediyorum işe yaramayacak birşeyse bu konuyu kadırırmısınız:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Resmin ne gibi bir yardimi oluyor bilmiyorum ama bu ses beyin dalgalarini 20hz den 3hz ye indirmeye yarayan yani yavaslatan bir ses.Hatta "Brain Wave Generator" adli programda bu ve benzeri sesler bulman mumkun.Bu ses gercekten yardimci oluyor ama sadece bu sesi dinleyerek ya da bu resme bakarak astrale cikacaksin diye birsey yok:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2008 tabiki haklısın bunu için illaki ön hazırlık ve denemeler muhakkak yapılmalıdır ama resme dikkatli bakınca şekiller hareket ediyor göz yoruluyor bu sadece herşey tamamlandığında çabuk çıkmaya yarıyor diye düşünüyorum sizce:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 saolun bende şüpheliydim bunların işe yaradığından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 evet ses gerçekten beyni yavaşlatıyo ama resmin pek bi işe yaradığını bende sanmıyorumm yinede paylaşım için sağol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 bu konu daha önce açılmıştı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Evet Arkadaşların dediği gibi bu ses insana daha kolay konsantre sağlıyor !!! Bence Bu video yerine hazırlanmış program var denemenizi tavsiye ederim süper birşey!!! Çeşitli ses dalgalarıda mevcut programda linki sizlerle paylamak istedim buyrun arkadaşlar:D Download Tıklayın Teşekkürlerinizi eksik etmeyiniz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.