whitepower Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2006 01 Ekim 2006'de Diyarbakır'dan dönmekte olan Eskişehir 1. Ana Jet Hava Üssüne bağlı Binbaşı Hakan Erten komutasındaki 4 adet Fantom tipi askeri jetlerimiz havada bir UFO ile karşı karşıya geldiler… Olay, geçen Ctesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 01:00/ 01:30 sularında meydana geldi. Diyarbakır'dan dönmekte olan 4 uçaktan oluşan Fantom filosu, uçaklarının radarlarında tanımlanamayan bir cisim tespit ettiler ve filoya komutalık eden Binbaşı Hakan Erten'nin talimatıyla 4 Fantom'da bu garip cismi tespit etmek için cisme doğru yönelirler. Işıklı cisme yaklaştıklarında cismin oval biçimli otobüs büyüklüğünde ve çok parlak ışıklar saçan bir cisim olduğunu gözlemlediklerini belirten Binbaşı Hakan Erten, UFO'nun bir sure Fantomlarımızla yanyana uçtuğunu, daha sonra ise inanılmaz bir süratle, birkaç saniyede ufukta gözden kaybolduğunu belirtmiştir. Cismin kanadı, kuyruğu, motoru..vs yoktur ve hiçbir ses çıkartmadan, çok parlak ışıklar saçarak uçan bu cisim dünyada hiçbir aracın yapamayacağı olağanüstü bir hızla hareket ederek gözden kaybolmuştur… Başta Pilot Binbaşı Hakan Erten olmak üzere, 4 Fantom savaş uçağı pilotlarımız tarafından gözlemlenen ve yaşanan bu olayda karşılaşılan cismin gerek yapısı, gerek manevraları ve gerek tüm karakteristik özellikleri; meteor, uydu, uçak, helikopter, hava balonu ya da Venüs gibi her hangi bir kategoriyle uygunluk göstermediği çok açıktır. Cismin özellikleri bunun kesinlikle atmosferik ya da doğal bir fenomen olmadığını da açıkça göstermektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 gerçekten çok ilginçmiş.. peki haberin kaynağı hakkında bir bilgin var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 cesurdur bizim pilotlarimiz karadir gozleri ! dusman ufo dahi olsa girerler it dalasina savunurlar yurt semalarini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 cesurdur bizim pilotlarimiz karadir gozleri ! dusman ufo dahi olsa girerler it dalasina savunurlar yurt semalarini...[/quote alemsin :D teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 İnanmayan insanlar bu tarz haberleri görünce ne düşünüyorlar acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 aslında inanıyorum ashtar ama kafamda çok fazla soru işaretleri var benim bunlarla çelişiyorum..mesela senin gözünde inanası gelmeyen biri olarak şunu sölim;geldiklerinde neleri değiştirecekler ben bunu aslını öğrenmek istiyorum...amaçları dünyayı her yönden düzeltmekse ya da düzeni sağlamaksa diyelim,ilk önce türkiyeden başlasakar ne iyi olur....şu işin aslını net olarak anlatırmısın ashtar???asıl amaç ne ve ne değişecek mesela?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 İnanmayan insanlar bu tarz haberleri görünce ne düşünüyorlar acaba? inanmamak değil de resmi bir açıklama olmdığı sürece tatmin etmiyor.olablir neden olmasında kalıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.