sensizim Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2006 Ağacın üzerinde insan yüzü var! hAğacın üzerinde insan yüzü var! 7 metre uzunluğundaki ağacın gövdesinde yer alan insan yüzüne benzer görüntü şaşırtıyor. Malezya'nın kuzeyinde bulunan Kampung Paya kentindeki bir ağaç tüm ülkeden halkın bölgeye akın etmesine neden oluyor. Bunun nedeni 7 metre uzunluğundaki ağacın dış yüzeyinde insan yüzüne benzer bir görüntünün oluşması. Ülkede yayınlanan News Straits Times gazetesi, ağacı sayfalarına taşıdı. Şeklin bölgede ölmüş olan bir insanın ruhuna ait olabileceğini düşünen halk, ağacı ziyaret ediyor. Ağacın sahibi olan Miah Majid ise "10 yıldır ikinci kez böyle şey oluyor. Daha önce bir göz oluşmuştu. Şimdi de bir insan yüzü ortaya çıktı" diyor. alk, ağacı ziyaret ediyor. Ağacın sahibi olan Miah Majid ise "10 yıldır ikinci kez böyle şey oluyor. Daha önce bir göz oluşmuştu. Şimdi de bir insan yüzü ortaya çıktı" diyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Yaw değişik bimewzu ama ben mesela neler görüyorum etrafa dikkatli bakındığımda:)Hoş bi de "ruh izleri" diye bi mewzu duymuştum bilmem duyan war mı?Hayaletler bi şekilde insanlara ulaşmak için etrafa izler bırakır vs... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 bir ağaca seneler önce daha bebekken attığınız bıçak izleri,yada çizdiğiniz figürler,yıllar sonra bu şekli alıyor. benim büyüdüğüm ev orman manzaralıydı oradan bilirim kenar çizgileri böyle şişkin oluyor.yani çizikler zamanla dolgunlaşıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 konu vardı sitede olsun yinede paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 ilginç bişi paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Bu sitede vardı ama teşekkürler yine de.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ilginc, gercekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.