nightmore Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2006 cok farklı http://odaoyunlari.googlepages.com/1---.jpg http://odaoyunlari.googlepages.com/4--.jpg http://odaoyunlari.googlepages.com/2---.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 bunlar orjinal boyutlari mi fotograflarin ??? gercekten cok begendim superler!! paylasim icin saol eger bunlar orjinal boyut deilse nerden indirebilirim ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Hoş olmuş...Füzen ile yapılmış resimler de warsa paylaşırsan sewinirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 bunlar orjinal boyutlari mi fotograflarin ??? gercekten cok begendim superler!! paylasim icin saol eger bunlar orjinal boyut deilse nerden indirebilirim ??? tesekkurler begendıgın için .....bunlar orjınal boyutu.ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Hoş olmuş...Füzen ile yapılmış resimler de warsa paylaşırsan sewinirim:) fuzen nedir acaba ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2006 füzen benim kağıttan çok yüzümü gözümü boyadığım illet bişidir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 bende bekliyodum ne zaman nora bu konuya bişey yazacak die___ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Yeni gördüm Nora hanııımmm füzene laf söletmem bence süper derinlik sağlıo kağıtta:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Füzene laf sölemedim zaten:D Kendimide kağıtla beraber boyadığımı söledim:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 İllet bişidir dedin kıvırma hemen ehehehehe sen füzene saygı göstermezsen daha çok boyanırsın(Amma abarttım beaaa ehehehe) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowtr Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 fuzen nedir ? ben de bilmiyorum. eger ornek bir calısma varsa burada yayınlayabilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 gercekten cok güzellermiş ellerine sağlık devamı varmı bunların ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 ya füzen bi kalem türü orta okuldayken bize resim hocası aldırıyodu sonra perspektif felan çizdiriyodu ama çok acaib bişi elinin kaleme değen heryeri simsiyah oluyo kullanması zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Füzen resim yapmada kullanılan bir çeşit kömür kalemdir. Şuan bir sürü çeşidi bulunmakta. Çok koyu boyar ve elle yayılabilir. Güzel bir malzemedir fakat sabitlenmez ise kağıttan uçabilir yada bulaşabilir. Elinizi yüzünüzü de boyarsınız:) Ayrıca perspektif gibi teknik çizimler için seçilebilecek en mantıksız malzemedir ki sizin resim hocanız çılgın mıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Şimdi de "füzen"i cümle içerisinde kullanalım: "Ben füzen gördüm"...."Benim füzenim var".... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Dalga geçeceğine şöyle şahane bir füzen örneği bulda siteye koy gözümüz şenlensin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 adam resimci olmayınca bööle oluyo öğretmen azlığından mat öğretmni giriyodu resim dersine adam bişi biliyo gibi gözükmek için iliginç şeyler yapıyo yani çılgın değil bilgili gözükmeye çalışan ve aslında bilmediği bir derse branşı olmadığı halde giren bi garibandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Dur bi bakınayım...Olmadı kendim çiziiim bi tane:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Çiziyor musun sen?? Ooo süper:) Koy Koy bakalım nasıl çiziyorsun:) Vhercle durum gerçekten felaketmiş desene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Kahretsin kendimi övdürme şimdi bana Nora ehehehehe....Walla en son kuzenime karakalem natürmort çalışmıştım...Hakket yaw yarın kesin kağıt füzen falan alayım ilham geliyor hissediorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 bi rivayete gore fuzen resmiymis bu ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Ahanda bunlarda füzen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Soldaki Şevket Arman'ınmış...Belirtiiim noolur ne olmaz:)Öbürlerini bilmiom bulursam yazarım...Çizenler kusuruma bakmasın artık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 cambaz nerden buldun o resmi yazması lazım malzemesi. Füzen değil o bence:) ama çok güzel o ayrı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 fuzenle yapilmis bi resim google da ole yaziyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.