SiLeNTDeaTH Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2008 EPISODE 13- 2001 yılında Ozan Akyo,Can Gürses ve Murat Şentürk tarafından kuruldu.2005 Yılında piyasaya sürülen Tabula Rasa albümleriyle 2005 yılının en büyük çıkışlarından birini gerçekleştirmişlerdir.2006 da Basçı Meriç ve vokal Ozan ayrılarak Tortu grubunu kurmuşlardır.Bunun üzerine Vokallerİ Türkiyenin ilk BlackMetal grubları -WITCHTRAP- EHRIMEN VE SADISTIC SPELL dan-tanınan *TOLGAHAN*(.V.O.D.)- üstlenmiştir.Bass gitara Meriç yerine SERMET gelmiştir. EPISODE 13 BU CEHENNEM KADRO ile ikinci albüm çalışmalarına iki konser sonrası(polonyalı death metal devi-VADER-VE-ESKİŞEHİR-MTVTÜRKİYE *superock*ın sponsorluğundaki Winter fest.III-ile)START vermiş bulunmakta.(bknz.EPISODE 13.COM).Albümün ismi PITCH BLACK...2007 yazında raflarda yerini alacak bu PURE BLACK METAL albümü Ankara dan şirket RAVEN STUDIOS & RECORDS da kayıt edilip bandrol alacak...UNHOLY BLACK METAL... Grup Üyeleri [TOLGAHAN-(V.O.D)– Vokal [MURATH-– Gitar [CAN -(NURSUZ]-– Baterist (SERMET-(ZEBERWANİ)-Bass gitar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 hate universe şarkısını çok taktir ederim özellikler bateri yönünden çok iyi ve nedense ben episode 13 ü tortudan daha çok beğeniyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 pureprision arkadaşımıza tamamen katılıyorum Tortu'dan daha çok seviyorum bende. Gerçekten başarılı parçaları var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 A Bleeding Century Benim, içeride karşıladığım bütün tanrılar... Benim, günahta ittiğim bütün tanrılar... Yakıcı bir öfke yeni dünyayı kuşatır, Kötü kaderin yakınında ve herhangi bir şey söylemiyor. Benle gel bana bak karanlığımda okşa... Emniyete almış olduğun zamanı ödeyeceğim... Benim sihrim sendedir... Topraklarını geri gönder Ohh kudretli kalp Onlar, senin asılma zamanının üzerinde bizi kırbaçladı. Bu yağmacılık gününde.. Bizim deliliğimiz... Benim, içeride karşıladığım bütün tanrılar... Benim, günahta ittiğim bütün tanrılar... Yakıcı bir öfke yeni dünyayı kuşatır, Kötü kaderin yakınında ve herhangi bir şey söylemiyor. Benim sihrim sendedir... Topraklarını geri gönder Ohh kudretli kalp Onlar, senin asılma zamanının üzerinde bizi kırbaçladı. Bu yağmacılık gününde.. Bizim deliliğimiz... Kökler, küllere dönecek Merhametsiz kabirlerde, zincirlerde ruhlar Kanayan bir yüzyılda uyumak ve ağlamak Yalanın sanatıyla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Amatör grup sayılmaz artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.