belfalas Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2008 Bu büyü dolunay zamanı yapılmalıdır. Gerekenler: -bir beyaz mum -bir karanfil çiçeği -fesleğen Ritüel: Karanfili daha önceden kutsadığınız suyunuzun içine koyun. Bir miktar fesleğeni de beyaz mumun önüne koyun. Mumu yakın ve derin bir nefes alarak zihninizi temizleyin. Korunma gücüne konsantre olun ve sizi parlak, sıcak bir kabuğun sardığını imajine edin. Daha sonra aşağıdaki duayı(ya da kendi duanızı) yüksek ve güçlü bir sesle söyleyin: “Lord ve Leydi’nin hizmetindeki gardiyanlar! Beni ateşin koruyuculuğu ile sarın! Toprağın gücü ve zerafeti ile destekleyin! Hava değişimi sağlasın, su enerjimi yükseltsin! Korumanız beni sarsın ve ben korkudan ve olumsuz bedensizlerden azad olayım! Kutlu olsun!!!” Mum istediğiniz kadar yansın. Hazır olduğunuzda mumu söndürün. Fesleğenleri bulunduğunuz mekana serpin… Mumu saklayın ve korunmaya gerek duyduğunuzda mumu yakın ve karşısına oturup meditsyon yapın. Mum bittiğinde büyüyü tekrar yapabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 teşekkürler arkadaşım bu büyü ne için öğrenebilirmiyim daha doğrusu koruma amaçlıda nelere yönelik:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 özellikle kötü niyetli bedensiz varlıklara yönelik bir korumadır:) eskiden, orta avrupa'da fesleğen yetiştirilen yerlere "şeytanın ayak basamayacağı yer" de denirdi bu özelliğinden dolayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 teşekkür ederim cevapladığın için:) ben anlamam büyüden ilgi alanıma giriyor okumak hoşuma gidiyor ama hiç yapmadım yinede saol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 anladığım kadarıyla beyaz mumu sadece bu büyüyü uygulamak için kullanacağız,yani başka bir büyüde aynı mum kullanılmayacak öylemi belfalas? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 anladığım kadarıyla beyaz mumu sadece bu büyüyü uygulamak için kullanacağız,yani başka bir büyüde aynı mum kullanılmayacak öylemi belfalas? evet...mum önceden de kullanılmamış olacak sonrasında da sadece bu büyü için kullanılacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 ya zaten bu farklı boyutlardaki bedensiz varlıklar beni tanımıo galiba bu yüzden alakam yok ama ciddi derecede rahatsız edilenler uygulasın büyü tutmasa bile beynen onlardan korunduğunu düşünerek korkularını kontrol edebilirle zaten büyülerde bildiğim kadarıyla inançta önemliymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 büyülerde inanmak, istemek ve konsantre olmak "önemli" den çok daha fazlası demektir. yapılacak olan büyünün başarıya ulaşması için şarttır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 xl:suyu çember ve pentagram işareti ile kutsayabilirsin,içinden kendine ait bir takım sözler de mırıldanıp dilekler tutabilirsin elbette.ben genelde kutsama işini avuç içlerimle,zihnimde oluşturduğum çeşitli imgelerle ya da başta bahsettiğim biçimde yapıyorum.önemli olan iyi niyettir..açıkcası ben buna inanırım. belfalas:sabah annemle konuştuk,odamda kendisinden hoşlanmayan birşeyler olduğunu ve ben evden çıkınca eğer annem evde tek başına dua okuyorsa hemen evi terk ederek yanıma geldiklerini,duayı dinlemekten hoşlanmadıklarını söyledi.sanırım bu koruma işime yarayacak.ve elbette arkadaşın bahsettiği 113/114. ayetler de gerçekten güzel bir koruma oluşturuyor kanısındayım..teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 hatırlatma: islami yorumlar yasaktır. bu konuda hassasiyet gösterirseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 hatırlatma: islami yorumlar yasaktır. bu konuda hassasiyet gösterirseniz sevinirim. hatırlatma için teşekkürler de;ben o kadar açık yazmadım..anımsatılma ve bahsi geçtiğinde rakamsal değerlerini yazma sanırım islami yoruma girmez diye düşünmüştüm...sonuçta;ben gücümü kullanırken duruma göre her türlü vesileden istifade ediyorum ve bazı ayetler de gayet güzel işe yarayabiliyor. hmm? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 çok merak ettim ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.