Kinyas Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2008 Piiz!! http://img209.imageshack.us/img209/3357/piiz4fc8.jpg Grubun Elemanları.. 2003 yılında Eskişehir'de kurulmuş olan Piiz'in nihai kadrosu Ahmet Çilingit (Bas Gitar) Doğum Tarihi: 23.01.1984 Doğum Yeri: Eskişehir M.Doğa usta (Gitar,Geri Vokal) Doğum Tarihi: 25.05.1983 Doğum Yeri: Samsun Onur Yatar (Davul) Doğum Tarihi: 05.10.1982 Doğum Yeri: Eskişehir Muzaffer Doğan (klavye) Doğum Tarihi: 01.01.1985 Doğum Yeri: Antalya Emir Yaşar(Vokal) Doğum Tarihi: 05.05.1984 Doğum Yeri: İstanbul Biyografi.. Piiz grubu 2003 yilinda , Eskişehir ' de kurulmuştur.Çok sayıda bar ve konser performansından sonra grup tekrar yeni bir oluşum icine girmistir.Grubun kurucusu olan ahmet (bas gitar) ve volkan(elek.gitar)2004 yilinin eylul ayinda yine eskisehir grubu olan absolution'dan onur(davul)ve Manisa Limon grubundan erhan(vokal-elek.gitar)i bunyesine katarak yoluna devam etmistir.grup bu haliyle ilk performansini 13 ekim'de Direc_t'i grubuyla beraber eskisehir ragbet barda gostermistir.daha sonra gruptan ayrilan Volkan'in yerine yine absolution grubundan doga'yi(elek.gitar)kadrosuna dahil etmistir.Beste ruhunu bu kadrosuyla yakalayan grup, Ankara'da bulunan 'midasin kulakligi' ve 'csm' studyolarinda demo kayitlari yapmistir.gitar vokal erhan tonbul'un gruptan ayrilmasindan sonra sesine ve sahnesine cok guvendigi Eskisehirin en saglam seslerinden Emir Yaşar'la anlasarak grup ruhunu tekrar yakalamistir.son olarak gruba dahil olan Muzaffer Doğan klavyesiyle hem bestelere hemde coverlara yenilik getirmistir.grubun suan ki ve gelecekteki amaci bestelerini daha genis kitlelere duyurabilmek icin album yapmak ve bu yolda ilerlemektedir. Edit: Boogee Piiz - Vazgeç Gönül.. '' Neyleyim doğan günü , neyleyim sensiz günü?.. '' http://www.youtube.com/watch?v=9V1O90zVZGI Piiz - Gitme Kal Bu Şehirde.. '' Böyle bize neler oldu?.. Bu ayrılık bir de hasret..Çekilmez oldu.. '' Myspace adresleri ; http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=156071950 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 işte bu Piiz:) sevdigim amatorlerden birisidir saolasın silent:) zeytinli rock festivalinde canlı izleme sansıda buldum bu grubu performansları cok guzel umarım ileride guzel yerlere gelirler ki simdiden isimlerinden bolca bahsettirmeye basladılar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Bende çok severim.. Maneviyatları vardır benim için.. Ben ne yazık ki izleyemedim canlı performanslarını.. Piiz - Beni Hatırla Zeytinli Rock Fest. 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Hadi bendende İki sarkısı gelsin size:) Hadi Denizim ve Gitme isimli sarkılarını eklentiden indirebilirsiniz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vaSSago Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 bir kaç tane kayıtlarını koydum devamda edebilirim ama sindire sindire olsun çünkü benim açımdan şu anda türkiyenin en iyi canlı performans sergileyen amatör grubudur Pİ!Z inanıyorum ki 5 ay içinde de türkiyenin gündemine oturmayı başaracaklar.. player adresi >> http://www.gnoxis.com/music/musician/id_100/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Hadi bendende İki sarkısı gelsin size:) Hadi Denizim ve Gitme isimli sarkılarını eklentiden indirebilirsiniz:) winrar şifrelerinide yazar mısın gitme parcasında şifre istiyor ------------------------------------ tamam gerek kalmadı winrar sifresi http://www.gnoxis.com muş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 gitme kal bu sehrde cok guzldi pylaşm içn saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2008 kuzenim sayesinde tanıdım bu grubu benim begendigim bi grup gayet de basarılılar.. tskler paylasm icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 oooo çok sevdiğim elemanlar arasındadırlar sağol videoalr için dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 sevdiğim amatör gruplardan birisi (serde) şarkıısnı dinlemenizi öneririm;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Vazgeç Gönülü çok güzel söylemişler.... Hadi denizim de güzel seviyorum Eskişehirlileri yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkhurricane Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Şu anda bateristleri pandanın bacağı kırık olduğu için esas grubu Mr.Hyde olan Mehmet isimli bir arkadaş davulda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Denk gelırsem radyoda calsana boogee, merak ettım de:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Hadi Denizim...Sevdiğim bir parçalarıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 gitme gitme gitme kal bu sehirde gitme ahh gitme yazık olur bize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Ben sevemedim bu grubu inanın bana çok uğraştım gece gündüz dinledim anlamaya çalıştım ama yok sevemedim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barlow Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2010 adamlar canavar ya "" çok da umrumda "" şarkısı favorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.