snowoman Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2008 arkadaşlar tarotta tarih nasıl hesaplanıyor. bilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
secret Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 bende rönesans tarot kartları vardı... onun arkasında zaman hesaplamayı tarif ediyodu... gerçektende çok doğru çıkan bir yöntemdi. sana anlatayım.... bu metod'ta küçük arkana kartlarının ikilileri, üçlüleri ve dörtlüleri kullanılır. kartların hepsi belli bir ayı temsil eder.(aşağıya ekleyeceğim...) sorularınızın üzerinde iyice odaklanarak tüm desteyi karıştırın. desteyi 3 kümeye keserek,yeni bir düzende bir araya getirin ve kartları destenin en üstünden başlayarak açmaya başlayın. 13 kart sayın. bu sırada yukarıda belirtilen kartlardan biri gelirse durun. bu kart sorunuzun cevabı olacaktır. eğer yukarıda belirtilen kartlardan biri, saydığınız bu 13 kartın arasında yoksa, 13 kart daha sayarak devam edin. fakat devam edildiğinde çıkacak olan cevabın güvenilir olmayabileceğine hazır olun. cevap kesin olmaya bilir. KILIÇLAR/BAHAR= İKİLİ-MART, ÜÇLÜ-NİSAN, DÖRTLÜ- MAYIS ASALAR/YAZ= İKİLİ- HAZİRAN, ÜÇLÜ- TEMMUZ, DÖRTLÜ- AĞUSTOS KUPALAR/SON BAHAR= İKİLİ- EYLÜL, ÜÇLÜ-EKİM, DÖRTLÜ-KASIM TILSIMLAR/KIŞ= İKİLİ- ARALIK, ÜÇLÜ-OCAK, DÖRTLÜ-ŞUBAT BU KADAR... UMARIM İŞİNE YARAR... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurrstein Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 baska yolunu bilen varmi? arkadasin dedigi tutmuyorda bende:D.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leonela Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Deniyeceğim=) Hoşuma gitti başlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 evet bilen varsa benim de merak ettiğim birkonu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 ayy destede tarih hesaplanırmı ki acaba?? kartları gözden gecirip uydurmaya çalışabiliriz aslında.. sonucta fala bakan biziz.ve bu kartın anlamı bu dersek kartlar açılırken bizim bildigimiz dilde konuşurlar öyle degil mi??yani kartları yönlendirebiliriz demiyorum ama.en azından nasıl odugunu bilmedigimiz için anlıcagımız şekilde konuşabilirler. bir sistematige oturttuktan ve birsüre çalıştıktan sonra mümkün olabilir.diye düşünüyorum. ben denicem bişiler sonuc alabilirsem sizide haberdar ederim.. ztn şuana kadar bu zamanı tektek bu haftamı bu aymı bu yılmı..gelecek aya kadar sürermi şeklinde sorarak yanıtlıyordum.çıkıyordu. deneme yapan baska arkadaslarda olursa paylaşmalarını dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurrstein Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 ya onu bende denerim ama olmuyo.. net cevap olmuyo mesela bu adamin basina 1 ay icinde ne gelcek dediimde dogru duzgun cikmiyo anlicain.. bu yukaridaki gibi bi yontem bilen olsaydi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 ya onu bende denerim ama olmuyo.. net cevap olmuyo mesela bu adamin basina 1 ay icinde ne gelcek dediimde dogru duzgun cikmiyo anlicain.. bu yukaridaki gibi bi yontem bilen olsaydi.... o şekilde demek istememiştim.yani olcagını zaten gösterdigi bir olayın nezaman sorusu ile zamanının bildirilmesini kastetmiştim aslında. yani bu ay neler olcak diyince fazlasıyla kapsamlı bir soru ortaya çıkıyor ve kartlar net yanıtlar vermiyorlar. sınırlar ne kadar belirginse okadar net cevaplandırıyorlar. bunun gibi yöntemleri biz kendimizde sunabiliriz diyorum yani.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurrstein Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 anladim...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
batuhan35 Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bende rönesans tarotu bakıyorum ve arkadaşın dediği gibi zamanlamalar doğtu çıkıyo.. fakat o an içinden nasıl bi zamanlama geçiyosa onu söyle.. zaten ister istemez sen fal açınca senin hislerinde devereye geçiyo ve zamanlamalarda en azından 3te 2 sini doğtu tahmin edebiliyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SesiLLL Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Eger tarotun size zaman vermesini istiyorsanız astroloji tarot destesi vardır..Onu kullanabilirsiniz..Ama bence bırakın sadece olayları söylesin. Eger tarih işin içine girerse bu tarotun tehlikeli kısmıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deadchan Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 ayy destede tarih hesaplanırmı ki acaba?? kartları gözden gecirip uydurmaya çalışabiliriz aslında.. sonucta fala bakan biziz.ve bu kartın anlamı bu dersek kartlar açılırken bizim bildigimiz dilde konuşurlar öyle degil mi??yani kartları yönlendirebiliriz demiyorum ama.en azından nasıl odugunu bilmedigimiz için anlıcagımız şekilde konuşabilirler. bir sistematige oturttuktan ve birsüre çalıştıktan sonra mümkün olabilir.diye düşünüyorum. ben denicem bişiler sonuc alabilirsem sizide haberdar ederim.. ztn şuana kadar bu zamanı tektek bu haftamı bu aymı bu yılmı..gelecek aya kadar sürermi şeklinde sorarak yanıtlıyordum.çıkıyordu. deneme yapan baska arkadaslarda olursa paylaşmalarını dilerim. Destedeki kartların zaten kendince sıraları vardır. iskambille birleştirdiğinde ise tarih konusunda işe yarar şeyler elde edebilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Bende yeni yeni tarot öğreniyorum çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matrocks777 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 şu tarotu çook merakediyorum ve gerçekten bilen bilen birine baktırmak istiyorum ama herkese açılmıyomuş anlamıyorum nasıl oluyo yada gerçekten tarotta bşiler varmı.bilen biri bana açıklarsa sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byleth Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 KILIÇLAR/BAHAR= İKİLİ-MART, ÜÇLÜ-NİSAN, DÖRTLÜ- MAYIS ASALAR/YAZ= İKİLİ- HAZİRAN, ÜÇLÜ- TEMMUZ, DÖRTLÜ- AĞUSTOS KUPALAR/SON BAHAR= İKİLİ- EYLÜL, ÜÇLÜ-EKİM, DÖRTLÜ-KASIM TILSIMLAR/KIŞ= İKİLİ- ARALIK, ÜÇLÜ-OCAK, DÖRTLÜ-ŞUBAT Benim anlayamadığım kısım diyelimki biz temmuz ayında olanları öğrenmek istiyoruz ama 13 kartın içinde Asa Üçlüsü yok ne yapmamız gerekir ?Bİr de tarotta soruları nasıl sormamız gerekir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 bir iki sorum var neden tarot tarihi hesaplanır, neden tarot un içine tarot hesabı girerse tehlikeli oluyor ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SesiLLL Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Tarot tarihi diil öncelikle.. anladıgın kadarıyla sorun bana. tarotun büyük arkana denilen kartları aslında büyü kartlarıdır ve hala büyü yapılırken kullanılır.. klasik tarottan tarih bulmaya çalışırsan bu pislik bakma yöntemi dediğimiz bir yönteme girer..aslında her tarot kartının bir zamanı vardır ve ayırmaya gerek yoktur kartları..Tarottan tarih çıkarmak demek neden pislik bakım yöntemine girer çünkü o zaman deveye büyü kartları girer ve adını anmak istemiyceğim şeylerle irtibata geçimiş olur. illa tarih isteniyorsada astroloji tarotu kullanılmalıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
homoridens Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Tarotta tarih hesaplama iki türlü yapılır. -- Birincisi her Minor Arcana kartı Astroloji'deki Decan denen ve Bir burcu 3'e bölen 10 günlük dönemlere tekabül eder. Her serinin 2,3,4 numaralı kartları, Öncü burçlara (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) Her serinin 5,6,7 numaralı kartları, Sabit burçlara (Aslan, Akrep, Kova, Boğa) Her serinin 8,9,10 numaralı kartları, Değişken burçlara (Yay, Balık, İkizler, Başak) Böylelikle Çubukların 7'lisi eğer açılışta zaman bildirdiğini düşündüğünüz bir yere gelmişse, Aslan burcunun son decanı olan 13-23 Ağustos zaman dilimine denk geliyor. -- Bir de her serinin Queen (Öncü) - Prince (Sabit) - Knight (Değişken) kartları vardır. Ama bunda denge biraz daha değişiktir. Tekabül ettiği burçtan bir önceki burcun Son decanıyla kendi burcunun ilk decanını kapsarlar. Yani Disklerin Knight'ı 13 Ağustos - 13 Eylül tarih aralığına işaret eder. (Aslanın son decanı ile Başağın ilk iki decanı) (Saray kartlarını kendi desteme göre verdim. Destemdeki sıralama Knight - Queen - Prince - Princess'dir) -- Major Arcana kartları'da burçlara tekabül eder. Bu tabloyu zaman hesaplamaları için kullanabilirsin... http://dl.dropbox.com/u/11913699/CardRulership.png 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erlkonig Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Büyük arkanayla yapılabilir. Büyük arkana kartlarının her biri bir ibrani harfine karşılık gelmektedir. Gematri hesabıyla tarih çıkartabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 03.04.2009 - 20:17 tarihinde, nazirella yazdı: bir iki sorum var neden tarot tarihi hesaplanır, neden tarot un içine tarot hesabı girerse tehlikeli oluyor ... Bu soruyu tekrar gündeme getirmek istiyorum. Bir bilgisi olan var mıdır acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.