biggang Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2008 http://img127.imageshack.us/img127/1159/publication3ck3.jpg Sevgili Koordinatorumuz Belfalas'in kizi Patik ile Locked'in oglu Kinderella bu ay ani bir kararla nisan atmistir, Aldigimiz son haberlere gore her iki tarafinda ailesi bu evlilige onay vermemistir, Artik Kinderella ile Kizimiz Patigin hic bir baglantisi kalmamistir, Nisan toreninde kizimiza erkek tarafinin taktigi tum takilar geri iade edilmistir. Kizimiz Patik ani bir karar ile Phtic'in oglu Armut ile yildirim nikahi ile evlenme karari vermisitir... Dugun de Pussycats, Catllica sarkilari ile ve Catsena ise dans gosterisi ile aramizda olacaklar... Tum Gnoxis ailesi davetlidir.. Sponsorlugundan dolayi Sevgili Mescalin ve Nora'ya tesekkuru borc biliriz.. Not : Lutfen sadece whiskas mama getiririniz.. Nikah Sahitleri : Patik'in : Bogee, Armut'un : Serena 2 sahide daha ihtiyac vardir , gonullu olanlar lutfen bizlere basvursun... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 ben varıım beeeeeen hep şahit olmak istemişimdir :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 benim kindrellam nişanda atarmış vay be:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 gelin ile damadin elimize son gecen resimleri http://img216.imageshack.us/img216/3429/bridegroomcatsaddgb9.jpg 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 cadıların konuşan kedileri oluyor ya filimlerde meğer onlarmış.. -------------------- şüpheleniyordum bu kadar büyü bilmelerinden :ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 ilginç bende şahit olabilirim yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 opuhahahahaaaa....armuta bak ne güzel cıkmıs...tskler ellerine saglık...bunun gibisini görmemiştim valla...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 allah mutlu etsin artık dünürüm ne diyelim:D gençler aralarında anlaşmışlar bize pek laf düşmüyo:D sen besle büyüt sonra kuş gibi uçsun yuvadan:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 ya bacanak bizimkiler nerde tanıstılar böyle...yoksa bizden habersiz gnoxiste mi?...geceleri girip pmlesmiş olabilirlermi ki?:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 valla belli olmaz:D ben bazen açık bırakıp yatıom siteyi o zaman kurcalamış olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 gerçi bizimki biraz saftır ama......herhalde izleyerek ögrenmiş benden...sırf patikle tanısmak için...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Tikkat Tikkat! Patik kizimizin bekarliga veda partisi vardir, Gelecek Ardakaslar Isimlerini yazdirsin, ona gore masa ayarliyacagiz, Erol Atar gelecek daha resim cekmeye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 süper ya demek senide baş göz etmek varmış pitch Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 anaaa kız tarafı sahidi olmusum itiraz ediorum bu nikah kıyılamaz onlar kardeşşş..yaptırın DNA testi ertelensin dügün benim köpegime alıcaz biz patigi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 anaaa kız tarafı sahidi olmusum itiraz ediorum bu nikah kıyılamaz onlar kardeşşş..yaptırın DNA testi ertelensin dügün benim köpegime alıcaz biz patigi biraz çarpık bi ilişki olmaz mı bu boogee:D yavruları düşünemiyorum bile ködi ya da kepek cinsi mi olcak bu hayvanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 ama benim köpek miyavlıooo yani kedimin adı köpek olunca sanırım normal bi ilişkileri oluyo ensest iliskiden iidir be belfalas:) onlar kardes bırak pitchinkini gel sahidine ver basgoz edelim:p hem dugun hediyesi damat tarafından bi yıllık whiskas yuvarlanıp giderler iste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 cold beni degil kediyi bas göz ediyorlar...ama duruma bakılırsa kardeslermiş......kardeslermişte nasıl bi kardeslik bu armut sokak tekiri , patikte iran tekiri :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 :rofl: pitch yakısırsın sen patige cekiorum ben benim köpek isimli kediyi izin veremem asıkların ayrı kalmasına daıldım ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 a aa nasıl unuttum ben aslında sokak tekiriyim...aslında armut olan benim sahibim...:rofl: Paaatiiikkkkk...gel burayaaaa...... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Belfalas kizini vermekten vazmi gecti simdi? Kinderallayi istemedi, simdi de Armut'u istemiyor? O zaman Boogee'nin Kepek'ne ver bari kizini, yoksa kacacak evden arkadasim kizin!!! Belfalas'in Evinden Kiz Kacirma, Bu Cuma Vizyon'da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 kepek degil o köpekkk...alınıyo kepek diince tırmalıcak yine heryeri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Pardon Boogeeciigim Darilmasin Kopek ona Kepek dedigim icin derhal deve hendek postasi ile ona bir kasa mama yolluyorum.. Afetsin beni Kopek de tirmalamasin birde kuduz igneleri yemeyelim gobekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2008 ben varıım beeeeeen hep şahit olmak istemişimdir :rofl: Sevgili Tearscigim, Artik Sen Sahit olamiyacaksin, bizler sahit olacagiz sana, Bir yastik da Kocayin.. O yaslansin sen hep ayni kal canim benimm... http://img529.imageshack.us/img529/9579/collage170dk2.jpg Tebrikler sekerimm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2008 çok teşekkür ederim:) boşuna sana ablacım demiyorum ben biliyorum:) ağlatın beni ne diyeyimki hayırlısı olsun iyiki seni tanımışım ablacım:) _____________________________ şuanda en sevdiğim forum arkadaşlarımdan bir tanesisin hatta en sevdiğim diyebilirim en özelimi bile seninle paylaşştım ve bu GNOXİS sayesinde oldu seni bu deha site sayesinde tanıdım canım ablacım inşallah en özel günümde sende olursun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2008 benim oğlumada gelin arıyoruz biggang bi el at be gözünü seveyim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.