ensiferum13 Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2008 http://aycu17.webshots.com/image/43616/2001974786332820734_rs.jpg Nokia Supersound (2005) muzik yarismasinda birincilik alan Ali Seval ve ayni yarismada ucunculuk alan Ovunc'un "haydi ya voltron olalim" ruhu ve gaziyla, yarismada Ali'yle birlikte calmis olan arkadaslari da karanlik tarafa cekmesiyle kurulan grup kendine KaÇaK adini verdi. Gitar ve vokalde Ali ile Övünç, lead gitarda Can, bas gitarda Tuncay ve davulda Burak'tan olusan grup, studyo ve sahne calismalarina agirlik verip eli kulaginda olan bir album projesi icin mevcut demolari arasinden sectikleri sarkilari inat ve sebatla calmakta. Kurtlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Tehlikeli ve silahlı mıydı neydi öyle bi şarkıları var..o şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Gnoxis player icinde buradan ---> http://www.gnoxis.com/music/musician/id_58/ sarkılarını dinleyebilrisiniz sevdigim bi gruptur:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vaSSago Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 aynı adrese tüm demolarını yükledim.. düzenlemesi sana kalıyor =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 tamamdır duzenledim yeni demolar icin tesekkurler vass Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Ölünür de parçasını dinlemenizi tavsiye ediyorum vallahi;=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.