schizophrana Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2008 Christopher Nolan' dan sondan başa doğru ilerleyen kurgusuyla izlerken sizi içine alan ve bırakmayan bir film ; Akıl Defteri . Film kurgusu ile yine kendi gibi çok ses getiren Dönüş Yok ' a benziyor. http://img182.imageshack.us/img182/3681/mementoposeg2.jpg Konusu ; Leonard "Lenny" Shelby'nin hafıza kaybına benzeyen fakat tam olarak olmayan zihinsel bir sorunu vardır. Leonard bir kaza geçirmiştir ve kazadan sonrasını hatırlayamamaktadır. Bu nedenle de devamlı notlar almakta ve fotoğraflar çekmektedir. Leonard'in geçirdiği kazaya kadar olan hatırladıkları içinde en önemli şey ise karısına John G. tarafından tecavüz edildiği ve öldürüldüğüdür. Leonard da John G.'den intikam almanın peşindedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 izledigim en iyi kurguya sahip filmlerden biridir memento:) tesekkurler lady bayaadır izlemiodum bu filmi hatırlattın :) aksam tekrar izleym bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 evet sağlam kurguya sahip bir filmdi. Bu tarz filmlerin çoğu eksiklerle veya mantık hataları ile dolu olabiliyor. Ama izleyicinin yorumuna bağlı birazda. Bu film gayet iyiydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Bu filmi biraz önce izledim . . . . Beğendim . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Tekrar izleyesim geldi şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Aylardır arıyorum online izleyebileceğim bir site,torrente eriniyorum nedense:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 izledim,başa sardım sonra tekrar izledim bir kısmını eğer parça parça film izlemeyi seven biriyseniz bu filmi o şekil izlemeniz sıkıntı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.