freddy Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2008 6 büyük imparator yüce ruh; LUCIFER, BELİAL, SATAN, BEELZEBUB, ASTAROTH, PLUTO. imparatorluğun 7 büyük dük'ü; AZIEL, MEPHİSTOPHİLİS, MARBUEL, ARIEL, ANIGUEL, ANISEL, BARFAEL(barbuel). gizli konsolosluğun 5 bakanı; ABBADON, CHAMUS, MILEA, LAPASIS, MERAPIS. imparatorluğun 12 alkol ruhu; CHINICHAM, PIMPAM, MASA, LISSA, DROMDROM, LOMHA, PALASA, NAUFA, LIMA, PORA, SAYA, WUNSOLAY. Johannes Faust'un eseri 'black raven'dan alıntıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 bu isimler ilk kim tarafından nasıl öğrenilmiş? bu isimlerden en çok lucifer ve satanı duydum,o da filmlerde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2008 cehennemde bildiğim kadarıyla düşmüş ruhlar azap çekiyorlar ama tabiki bu isimleri öğrenenlerinde muhakkak bi yerlerden bilgileri olmuştur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 12 alkol ruhtan kasıt 12 eterik ruh'mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 evt doğrudur belfalas. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Freddy666, Demon: Vine, hakkında, bilgi bulabileceğim kaynak- link var mı elinde ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/DemonNames.html bu adrese bak bi istersen. -------------------- bu adresde mevcut. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Harikasın Freddy666 +, diğer demonlar hakkında bulmuştum ama vine hakkında bulamamıştım. Haritamdaki demonlardan biriydi,,,çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 önemli değil ben teşekkür ederim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 şimdi bu adamların tam olarak görevi ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Harikasın Freddy666 +, diğer demonlar hakkında bulmuştum ama vine hakkında bulamamıştım. Haritamdaki demonlardan biriydi,,,çok teşekkür ederim. doğum haritandaki mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kartall Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 bir inanca ait mi bu isimler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Psychedelic Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Selam Arkadaslar, gecenlerde Lucifer,in kanatli cok yakisikli bir resmine rastlamistim sitede, 1 saattir ariyorum ve bulamadim, lutfen nerde oldugunu bilen varsa yardimci olabilirmi ? Tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lleu Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Black Raven aslında grimoireler arasında en güvenilmez olanlarından bir tanesi.Daha genel kabul gören (en azından demonolojide) sıralama Abramelin'in majikal sisteminde belirttiği gibidir.Bunun yanında Grimoire of Pope Honorius veya Francis Barrett'in Magus'unda olduğu gibi demonlara ''şef,general,prens,dük,baron vesaire'' gibi saçma Ortaçağ soylu ünvanları veya askeri ünvanlar takan grimoireler de Black Raven ekolü gibi aynı saçmalıktadırlar bunu da ekleyeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Black Raven aslında grimoireler arasında en güvenilmez olanlarından bir tanesi.Daha genel kabul gören (en azından demonolojide) sıralama Abramelin'in majikal sisteminde belirttiği gibidir.Bunun yanında Grimoire of Pope Honorius veya Francis Barrett'in Magus'unda olduğu gibi demonlara ''şef,general,prens,dük,baron vesaire'' gibi saçma Ortaçağ soylu ünvanları veya askeri ünvanlar takan grimoireler de Black Raven ekolü gibi aynı saçmalıktadırlar bunu da ekleyeyim. Arkadaş zihnimde oluşan sorulara açıklık getirdi . . Dünyadaki şovenizm ile pek bağlantısı olmasada ; teşbih sanatı ile biz bu işi anlamak zorundayız zaten ( Dünyasal sembolizm ile bağdaştırma yani . Ortaçağ dönemi ünvanları ; ataerkil monarşik yapılanmalar açısından iyi bir örnek teşkil ediyor ). Daemonolojide de hemen hemen aynıdır bu hiyeraşi . Lakin Lucifer =Pluto=Satan bu üçü bana her zaman aynı şeye tekabül ediyormuş gibime geliyor . Daemonolojide başı lucifer çeker yalnız pluto veyahut hadesten bahsetme söz konusu değildir . Lucifer latince kökenli bir kelimedir . Işık saçan , yayan ve getiren anlamlarına gelir . Pluto zenginlik anlamına gelir latincede . Plutonun bir diğer mitolojideki karşılığı hades kelimeside ; Görülemeyen anlamına gelir , Onu görülemez kılan miğferidir . Satan kelimesi ise sanksritçe veyahut ibranice olması lazım . Hemen hemen benzer düşünce modeline denk geliyor .. İslami terminolojideki şeytan mentalitesi ile paralellik gösteriyor zaten bu lügat . Işık saçıp , nefse cazip gelen şeyler meydana getiren . Veyahut bir objeyi nefse daha fazla hoş göstermek için ışıltılı hale getiren . Görülemeyen yani nefsi nereden dürteceği ve ne şekilde dönüştüreceği önceden kestirilemeyen falan . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.